Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Girdiğimiz EKPSS iptal edilirse kaç gün öncesinden haber veriliyor?

besyo0419

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Girdiğim ekpss sınavımın iptal edip edilmeyeceği belli değil. İptal edilirse kac gün önceden haber verilir. Yada ne zaman haber verilir. Bilgisi olan varsa sevinirim.

Bunu, Sınav sonuçları açıklandığında öğrenebilirsiniz.

Neden iptal edileceğini düşünüyorsunuz?

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekpss'min geçersiz sayılması durumunda ne yapabilirim?

Mrb iyi aksamlar arkadaşlar Ekpss lisans sınavına girdim. Sınavım gecersiz sayıldı. Gerekce sınav kurallarına uyumama. Oradaki yetkili kısıler sınav bitti dedi. Bende 12.15 gece cevap sıkladım.kagıdı bıraktım. 12.16 oldu. Zaten sınav görevlileri sınavın iptal olacak dedi sonunda iptal. Oldu. Bide ben ruhsal ve takıntı hastasıyım. Bazen algılama bozukluğu ve panik oluyor. Sınavda oyle oldum. Benim bunlara dayanarak yapabilecegım bırsey varmı.. Bide sınav sorumlularını sıkayet etsem birsey cıkar mı. Ne yapmam lazım. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Simdiden tsk. Cevaplarsanız sevinirim.

İtiraz ederseniz kamera kayıtları incelenir, gereken yapılır. Keşke talimatlara uysaydınız, son saniye işaretleseniz ne olacak işaretlemeseniz ne olacak. Gereksiz risk alıp sınavınızı yakmışsınız. Ne diyelim, olan olmuş. Geçmiş olsun.

Nereye itiraz edeyim cimere yazdım. Ösymmeye basvurcam yanıt olumsuuzsa mahkemeden birsey cıkar mı. Zaten ruhsal olarak bunalımdayım. Mahkeme ruhsal bozukluğu dıkkate alır mı

besyo0419 maalesef ruhsal bozukluk başkasının hakkını gasp etmene izin vermez sınav bitimi için kaç defa anons ediyorlar sınavda son 15 dk filan diye o yüzden pek bir şey çıkacağını sanmıyorum ama yine de itirazınızı yapın umarım geçerli sayarlar sınavınızı

Ösym itiraz dilekce örnegı nasıldır. PTT den taahutlu itiraz daha iyi olmaz mı
birkan01 biz kimsenin hakkını gasp etmedik. Sınav sorumluları benim hakkımı gasp etti. Sınav biter bitmez sınavın gecersiz olacak damgası vurdular. Sınav kagıt ları Ankara ya gitmeden bana bu müjdeyi verdiler. Bide ruhsal bozukluk devamlı dezavantajlıdır. Yasayan bilir. Allah o sınav sorumlularını bildiği gibi yapsın. Sınava bu kadar calıs sınavın gecersiz olsun. Allah a reva bu. Bu tam vicdansızlıktır. Allah larından bulsunlar..

Üst Alt