Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na atananlar..?

Ezo1905

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Kazanan arkadaşlarımı tkerar tebrik ediyorum.Ordan burdan dağınık bilgi toplamaktansa tek bir başlık altında toplanalım.
Şimdi hepimiz sıkıntılı bir dönemdeyiz 'beklemek'..
2012 de yapılan sınavda Gıda tarım bakanlığı son evrak tesliminden itibaren 42 gün sonra tebligat göndermiş. Umarım bizde böyle bir sıkıntı olmaz.
Sürekli eski konulardan araştırma yapıyorum.Tektek dakikalarca konular okuyorum. Burda toplı bilgi ileriki zamanlarda atanan arkadaşlarada yardımcı olur.

Merhaba guzel bir konu olur insallah yarin gida bakanligi arayacagim verecekleri cevabi buraya iletirim

Baska bir yerden aldığım bilgiye göre Mühendisler için komisyon bitmiş 20 gün içinde başlarsınız demişler. Pek inanamadım.
Arayıp teyit almak lazım..

Bu kadar sürede Mühendisler 20 gün içinde başlıyacaksa teknisyenlere epey bir süre var desenize :D evrak son teslim süresinden 18 gün geçti nede olsa umut ediyorum çok fazla bekletip sinirlerimizle oynamazlar aklıma bin tane şey geliyor bekledikçe senaryolar hep degişken :D

Valla ablacim inan anlam veremiyorum bu kadar bekletilmeye. Gosterdikleri kadar zor bi islem oldugunu sanmiyorum. Agirdan aliyorlar

Canım onların bir acelesi yok ki :confused: Bizlerin belirsizlik içinde olmamızdan dolayı bir acelemiz var tabi buda onları enterese etmiyor :D

Sonunda..
Bugun aradim komisyon bitmis tebligatlar gonderilmeye baslancakmis.

Ezgi'cim Bu süper haber :),
Önümüzdeki Hafta elimizde olur herhalde en geç degilmi :eek:

Heralde ablacım, yani öyle umuyorum..
Sonunda birilerinden net bir cevap almaya sevindim. Ben gelmesini bekleyemicem sanırım elden alıcam

Bekklicem kendi adıma dinlenmem için zamn kazanmış olurum yarın son iş günü benim için nede olsa :D şimdiden hayırlı olsun canım Artık Ispartaya beklerim :eek:

Ankara taşra memurluk atama için bekliyordum bugün arayıp pazartesi sabah gel dediler bakalım tebligat için mi yoksa mülakat mi yapacaklar??

Muhtelemen mulakat icindir. Uzak yerden gelecekleri cagirmiyorlar.

Arkadaslar, gida tarim personel bakanligini aradim dun (pazartesi) tebligatlarin gonderildigini soylediler bu hafta elimizde olur elden almayip benim gibi bekleyenlerin bilgisi olsun :)

selamın aleyküm arkadaşlar merhabalar ben ziraat teknisyeni olarak düzcede 09.12.2014 tarihinde göreve başladım, daha önce meb'de 4 yıl hizmetliydim ( ilk atama ekpss değil ) aday memur değilim yani engelli yasasından 23 şubatta tayin istedim müdür bir hafta kadar sümenaltı beklettikten sonra ben diretince ile yazdı il 3 martta pergeme yazdı pergem 10 martta il ankara valiliği il emrine olarak atamamı onayladı ( atama isteyen arkadaşlara tarih örnek olsun diye verdim örnek süreç olsun diye )

şimdi ankara il müdürlüğü istediği yere vericek ben bizzat görüşüp servis imkanı olan birimler var diye biliyorum öyle bi yere gitmek istiyorum başlayan arkadaşlardan yardımcı olabilecek var mı ankarada hangi müdürlüğün servisi var acaba ona göre orda görevlendirme isticem yardımcı olursanız sevinirim ailemin yanında kalmayı düşünüyorum ailem de altındağ / karapürçekte oturuyor daha önce tarım bakanlığı yazan ego otobüsüne benzer yeşil bi servis her sabah görüyordum orada ama hangi birime ait olduğu yazmıyordu yardımcı olan olmak isteyen okuma zahmeti gösteren arkadaşlara teşekkürler...

Üst Alt