Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmiş yıllara ait ekpss kontenjanları, taban puanları, kadro sayıları

Önlisans pazarlama bölümü mezunuyum adamlar 1 tane bile kontenjan açmamışlar boşa mı okuduk acaba..

Bende ortaöğretim ticaret lisesi mezunuyum muhasebe bölümü bir tane kadro açılmış başka lise grupuna tercih yapamayacak miyim şimdi kafam karıştı

Mehmet6868
2001 "Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak" kodlu kadrolarına tercihte bulunabilirsin

nuri3558
Bu yıl kontenjan açılırmı bilinmez ama bellide olmaz tabi

bilgi kirliliğine son!ekpss'de atanmak için..

----------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
ya bilgi kirliliğine son diyorsun da;
* kaç kadro açılacak
* Kadroların eğitim durumlarına göre dağılımı nasıl olacak
* kadroların genel/teknik dağılımı nasıl olacak
* sınava lisans/önlisans/ortaöğretim giren kişi sayısı ne?
* öğretmen atamaları önce yapılacak mı?
Bunun gibi onca değişken var. Pazardan karpuz almıyorsun ki. Puan önemli, sıralama önemli, yazılan kadronun kaç kişi tarafından yazıldığı önemli, gidilecek şehir önemli. Temmuzda tercih listesi açıklanınca 30 tercihin 10 tanesi süpriz için yapılır 10 tanes, gerçekçi yapılır 10 tanesi de kesin olsun diye yapılır. en mantıklı hareket bu olur

Büyük şehirler mi tercih ediliyor genelde arkadaşlar

nuri3558 Boşuna değil tabi ki..
Kazanırsanız göreviniz eğitim ve tecrübenize göre veriliyor.
Ayrıca maaşınız da eğitim durumunuza göre artıyor.
Mehmet6868 Lise mezunu yani 2001 kodu şartı arayanların hepsine başvurabilirsiniz
Ve eğer sertifikalarınız varsa buna göre de niteliklerden seçeceksiniz.
Örneğin Bilgisayar sertifikası.
Yada mesela Adliye vs Güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması diye nitelik yazar
Eğer sicilinizde sıkıntı yoksa onu da yazabililirsiniz.

Önlisans muhasebeye 5 kadro açılmış bu ne yaaa

Erkankss Adli Sicil kaydı.
Polis tarafından aranıyor olmamak.
Kimlik hırsızlığı kaçakçılık suçundan vs ceza almamış olmak
Hala devam eden bir davanızın olmaması
6Aydan uzun süre hapis yatmamış olmak
Atatürk İlke ve İnkılaplarına aykırı bir şey yapmamış olmanız vs vs gibi konular.

Plumeria

dava devam ederken bi engel bulunmuyor diye biliyorum. Sonucda suçu ispat edilene kadar suçsuz kavramı war galiba

Taban puana bakıp sevinmeyin onlar hep imam

Üst Alt