Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geceye bir not bırak desem ne yazardın..?

OğuzHan112

Emektar Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
2,010
Anlamını yitiren yerlere veda etmek gerek,hatır gönül bilmeyenleri hatırdan silmek gerek,ruhu, şahsiyeti incitenleri terk etmek gerek,naifliği eziklik sananların zanlarını ezip geçmek gerek..

Bende sabaha bir not bırakayım mı🤣 solla ma beni sollarım seni naberrrrrrrrrrrrr 🙂 kafanıza erkekler şapka kızlar tokadan başka bişey takmasın😉 zaman kısa ve kıymetli...

Günaydınlarrrrrr olsunnnnn

Ölümün olduğu bu dünyada hiçbir şey ciddi değildir aslında der Kafka

Öyle bir devire geldik ki;gece kurtla plan yapan,sabah çobana başınız sağolsun çok üzüldüm diyor.. gerçekler günden güne değişiyor menfaatine adamına göre,o yüzden çok insan tanıyın,azını sevin,hiç birine güvenmeyin..

Neler dönüyor şu fırıldak dünyada, anlıyorum, biliyorum, görüyorum,bile bile tebessüm edebilmem ne acı bir şey...

Şimdi oldu Süper bir söz 🤝

@alitzelll🌈,
Hiç tanımıyorum, bir ara idare edilebilir misin bakarız 🙂🙋

Biraz ukala gibi bir şey olduk ama idare edin 🫣 idare dünyası 🤣

Son düzenleme:
Uykumun içinde bir rüya,rüyamda bir gece,gecede ben;bir yere gidiyorum delice aklımda sen..

Güzel olan herşey; kalbinizde ki sevki, aklınızdaki iyi bir düşünce ile başlar.. ne düşünürseniz onu hisseder onu çekersiniz, güzel düşünenler güzel yaşar.🙂

Gölgesinde otur amma
Yaprak senden incinmesin.
Temizlen de gir mezara
Toprak senden incinmesin.

Yollar uzun, yollar ince
Yol kısalır aşk gelince
Yat kurban ol İsmail’ce
Bıçak senden incinmesin.

Burdayım de ararlarsa
Doğru söyle sorarlarsa
Tabutuna sararlarsa
Bayrak senden incinmesin.

İl göçsün göçtüğün vakit
Yol yansın geçtiğin vakit
Suyundan içtiğin vakit
Kaynak senden incinmesin.

Toz konmasın sakın sana
Hakkı geçer halkın sana
Gücenmesin yakın sana
Uzak senden incinmesin.

Bırakacağın eli hiç tutma, tutacağın eli ise hiç bırakma, sahte sevgi ile gül olmaktansa gerçek sevgi ile diken ol..🙂

Üst Alt