Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geceleri iyi gündüzleri kötü olmak!?

Micro123

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
170
Kendimde böyle bir şey farkettim
Bu bir hastalık olabilir mi?
Neden böyle hissediyorum
Bir teşhisi Tedavisi var mıdır?

Nasıl kötü oluyorsunuz? Ne yaşıyorsunuz?

Son düzenleme:
bende de aynısı oluyor clonex 300 mg alıyorum aldıktan 1 saat sonra uykum geliyor sonra yemek yeme isteği oluşuyor

doktor bana 400 kullan dedi 400 kullanınca saçma sapan hareketler yapmaya başladım evin içinde baktım olacak gibi değil 300 e düşürdüm kendi irademle doktora söyledim 300 e düştüğümü 300 ün altına düşme dedi şuan 300 kullanıyorum
senin doz yüksekmiş
ağızda salyada yapıyor

@Micro123,

Özel bir nedeni var mıdır bilemem ancak gündüz sürekli bir şeyler ile meşgul olduğumuzdan başka düşüncelere fırsat kalmıyor olabilir mi?

Şizofreni hastaları genellikle akşamları daha kötü gündüzleri ise kısmen daha iyi hissettikleri söyleniyor çünkü gündüzleri birşeylerle meşgul olunuyor ve bu çoğu hastaya iyi geliyor ama sende tam tersi olmuş gündüzleri belki çalıştığın için kötü hissediyor olabilirsin yada insan içine gündüz çıktığın için hastalığın belirtileri ortaya çıkıyor olabilirde.

Yoo hastalık değil bence bazı insanlar gece insanıdır. Bazıları gündüz mesela sabah 07:00 ile 10:00 arası kafam zehir gibi çalışır ama sonra pert olurum. Ben gece adamıyım yani gece daha fazla aktif oluyorum.

Ben kötü oluyorum.Arabayla gelip tehdit edeni motorsikletle evleri kontrol eden silah veya uyuşturucu takası yapan arabayla evin içine far yakan el feneriyle yoklayan.Şimdi de asılsız ihbar çıkarmışlar.Adam kafamı çıkarsam sıkacak niye konuşmuyorsun diyor.He dayı yukarıyı biz kurşunladık.
Boş lakırtının yanı sıra uyku düzeni bozulur.Ayrıca çok insansız kalmak yaramıyor.

Şizofreni tanısı olan birini tandim. Adı Ahmet kışın üstü çıplak ya da bir fanilya ile gezerdi. Bir deri bir kemik ve görünce çok üzülürdüm. Tek başına konuşur ve küfürler ederdi. Bu sene Ahmet'i yine gördüm. Kilo almış ve düzgün kıyafetler giymiş yani çok iyi toparlamis maşallahı vardı. İnsan 1 yıl içinde nasıl bu kadar düzelir diye düşündüm ve şunu anladım ailesi hep arkasında durmuş ve asla pes etmemiş. Kendinizi salmayin ve ailenize güvenin derim.

geceleri anksiyetem büyük oranda azalıyor
kafam sakin ve huzurlu mutlu hissediyorum kendimi
gündüzleri mutsuzum, insan içine çıkayım, evde kalayım çıkmıyayım, farketmiyor

@Micro123, gecenin sakinliğini iyi geliyordur. Gece oturup gündüz uyuyorsan, gece daha dinç oluyorsun. Birde akşamları banyo yapıyorsan, vücut rahatlıyor. Yaşam tarzı bence sebep.

Üst Alt