Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

G sınıfı ehliyetim var. H sınıfı alıp ikisini aynı anda kullanabilir miyim?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
mrb benm % 40 raprorum var görme engeli gözlük kullandığımda görme sorunum kalkıyor. ve bi diğeri de operatörlük yapıyorum iş makinesi kullanıyorum. acaba diyorum H sınıfı ehliyeti ve (G iş makinesi ehliyeti) ikisini bi arada alabılırmıyım yani bu mumkun mu yoksa. bilgilendirirseniz sevinirim

H sınıfı ehliyeti neden istiyorsunuz? B alsanıza... H almanızın sizin açınızdan hiç bir avantajı olmaz.

engelli aracı almak istiyorumda ondan ehliyetimin H olması gerekırmus

ya şuan E sınıfı ehlıyetım war ama raprum da war araç aldıgım zaman indirimden faydalanmak için için H ehliyetini almak zorundayım H ehliyeti olmasa alamıyormusum ve mesleğim iş makinesi operatorlüğü ve bunun içinde G ehliyetini almak zorundayım yani demek istediğm H ve G ehliyetini ıkısını biırden kullanabılırmıyım

yanı engeli ehiıyeti ve makine ehliyetini ıkısını alabılırmıyım

Engelli aracı alamazsınız siz, araç alırken ÖTV'den muaf olamazsınız yani. Engeliniz ortopedik değil çünkü.

gorme engelli yani %40 bundan faydalanmak için iilla ortopedik mı olması gerekıyor ?

k bakmayın ama gözden alanı cok gorduk başta bbabaannem adına aldık. ve bi arkadaşın babası adına? bnm soruya cvp alamdım H & G ehliyetini ıkısnı bi arada kullanabılıryım

kullana massınız biri oparatör belgesi biri araç

Üst Alt