Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Friedreich Ataksisi (FA) kişi için araç alınırken vasi tayini istenir mi?

ahmetaktaş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba dayım friedreich ataksısı hastası, ötvden muaf arç almak istedik, tüm işlemler tamamlandı lakin trafik şube müdürlüğü raporumuzun vasi karari gerekip gerekmediğini öğrenme maksatlı hastaneye dilekçe gönderdi. rapor %93 engelli, ağır özürlü, ötvden muaf ibareleri var. aklı denge bozukluğu sözkonusu değil.. nasıl değerlendirirsiniz arkadaşlar, vasi kararı istenirmi...

Merhaba eygaylı, vasi kararı istedilermi sizden , trafik şube bizden istedi, aracı alamıyoruz şuan.

teker yteker yaptıklarım
1 rapor oranımı aldım %90
2 peugeot bayine oturdum arabayı seçtim indirimi falan hesapladı
3 tek imzayla işimi hallettim 3gün içinde werdiler
vasi kararı zihinsel engellilere verilir

eygayli

Biz trafik şubede takıldık aracı çıkartamadık, dayım elini kullanamuyor ve imza atamıyor, dolayısıyla vekalet vermek suretiyle başvurduk. Trafik şube, hastane baş hekimliğine dilekçe yazdı, elimizdeki rapor ile vekaletname yeterli olcakmı yoksa vasi kararımı gerekli bunu öğrenme amaçlı. Bizde bekliyoruz.. Teşekkür ederim cevapların için...

Yahu zihinsel yetileri eksiksiz olan birisinden nasıl vasi istenir! Kafayı mı yeni bu kamu görevlileri! İmza atamıyorsa parmak bastırsınlar. Allah Allaaaah

Üst Alt