Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Film / Dizi önerileri

friends

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
186
Ben aynı anda 2 - 3 dizi izliyorum; ve izlemeyi planladıklarım var.

Bu başlığı güncelde izlediklerimi yazarsam dizi/film günlüğü gibi olur diye açtım.

1- Amazon Prime Video'dan izlediğim ''Yalan Dünya'' dizisi eski bir yerli dizi.

2- ''Andor'' Star Wars evreninde geçen 2020+ sonrası çekilmiş bir bilimkurgu dizisi.

3- ''How I Met Your Mother'' 2005'te başlamış yabancı sitcom, komedi türünde.

4- Geçtiğimiz haftosonu ise ''Idiocracy'' isimli 2006 yapımı komedi filmi izledim.

Yabancı yapımları altyazılı izliyorum.

Başlarda zor oluyor diyalogları takip veya altyazı okuyup anlamak ama zaman geçtikçe alışıyor insan.

Bu haftasonu biraz rahatsızdım ama bir film izlemeyi başardım yine de. Adı Soul, yakın tarihli bir animasyon, komedi, macera içerikli hatta mistik tarafları bile var. Beğendim ben. Aşağı Türkçe Fragman yapıştırıyorum. İzleyeceklere iyi seyirler..

Supernatural ve The Originals iyi dizilerdir, tavsiye edebilirim.

Şuan izlediğim bir yetişkin çizgifilmi Rick And Morty de iyi bir kara mizah yapımı onu da tavsiye edebilirim.

* Person Of Interest 👌🤌

* 80' ler havası ve fantastik seviyorsanız; Stranger Things
Sadettin Teksoy' lu iki tanıtımı da bırakayım :)

@Elijah,

Supernatural ilk yayınlandığı dönem TV'den biraz bakmıştım sanırım. Güzel dizi.

@Ankisp,

POİ gerçekten beğendiğim bir dizi, felsefesiyle, bilimkurgusuyla çok hoş bir tad bırak hafızamda. Sanırım 2 kere izledim POİ'yi

Son düzenleme:
@Elijah,

Supernatural ilk yayınlandığı dönem TV'den biraz bakmıştım sanırım. Güzel dizi.

@Ankisp,

POİ gerçekten beğendiğim bir dizi, felsefiyle, bilimkurgusuyla çok hoş bir tad bırak hafızamda. Sanırım 2 kere izledim POİ'yi

Bende 2 defa bitirdim. Evet, tüm bunların yanında aksiyonda çok iyidi. Ne yazıkki yeri dolmadı :)

@Ankisp,

Yukardaki başlıkta bahsi geçen SİLO'da da Yapay Zeka kabaca işleniyor aslında.
Ben Silo'yu da çok beğenerek izledim 2 kere. İlkinde tam kavrayamadım ama 2. izleyişim bir kitap uyarlaması olduğunu daha iyi hissettirdi bana, Aksiyon Macera pek yok ama gizem ve entrika üzerine çok hoş bir dizi Silo; Tavsiye ederim.

Üst Alt