Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faverin (flovaksamin) ilacı kullananlar deneyimlerinizi yazar mısınız?
Herkese iyi günler bende okb ve anksiyete bozukluğu mevcut doktor bu ikisi için faverin verdi ama işe yarar mı acaba faverin takıntılar iyi gelir mi ilk defa kullanacağım çünkü? @OğuzHan112 abi sizide etikledim görüşleriniz benim için önemli çünkü..
Hayırlı günler dilerim bu faverin ilacını kullananlar yada kullanmış olanlar varmı acaba çok ilaçla etkileşime girer diyorlar mesela antipsikotik ilaç ile kullanılmaz diyorlar doğrumu acaba? @OğuzHan112 abi bakabilir misin?
Hayır efendim ne münasebet,kim söylüyor bunları? Sizi gören takibini yapan hekim recete etmişse kullanın.
İlaçı reçete eden hekim bilmiyor mu antipsikotik ile kullanılıp kullanılmayacağını? Kulaktan duyma, özellikle internetten veya yapay zekaya sorup, ilaçlar veya hastalıklarla ilgili arama yapın gereksiz yere kaygıya düşmeyin.
Doktorunuz uygun görüp yazdıysa nasıl tariflemişse o şekilde kullanın.
İçebilirsin herhangi bir mahsuru yok ancak anksiyete ve panik bozukluk olduğunu söylemiştiniz sanırım? Çay çarpıntı yaptığı için çok fazla abartmayalım.