Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?

@OğuzHan112,
Abi ben arkadaşın söylediği evrakları pazartesi teslim etmiştim zaten bana sadece kimliğinle çarşamba günü gel dediler evrakları onlar verecek dimi

@faruk02,
Dostum ben bahsettiğin evrakları pazartesi teslim ettim bana çarşamba kimliginle gel dediler bekliyorum şu an evrakları onlar verecek dimi

@faruk02,
Benim durumum ne olur acaba cuma günü heyete cıkacam resimli evrak vardı dosya da ve günüm erkene çektiler randevu geç vardı erkene çektiler

@OğuzHan112

Abi bugün hastanede doktora gittim. Doktora şikayetimi anlattım. Doktor bana senin amacın uyum bozukluğundan terhis olmak mı dedi. Doktor Uyum bozukluğu askerde çok istismar ediliyor dedi. Çoğu asker 6 ayı tamamlamadan uyum bozukluğu teşhisi alarak askerden bir an önce terhis almak istiyor dedi. Sence doktorun dediği doğru mu abi ?

@OğuzHan112

Abi ben Ankarada askerim. Askerde bende her zaman değil de bazen baş dönmesi oluyor. Bunun dışında ben askerlik ortamından çok memnunum. Komutanlarım ben ve diğer asker arkadaşlarıma çok iyi davranıyorlar. Askerde yemekler güzel çıkıyor. Bu site de bazı askerler askerde uyum bozukluğu çekiyorlar. Sana yüzlerce asker askerde uyum bozukluğu konusundan sorular sormuş. Sana neden yüzlerce asker uyum bozukluğundan şikayet ediyorlar ? Sence bunun sebebi ne abi ??

Üst Alt