Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?

OğuzHan112 OturanBoğa Şimdi Abiler Ben Doktora Gittimde F39 Bipolar Tanısı Vermiş E Nabızda Gözüküyor Sonra Gittimde F41.9 Anksiyete Dediler Bu E Nabızda Yazan F39 Bipolar Benim Bipolar Oldum Anlamınamı Geliyor Yada Tek Kontrolde Direk Nasıl Bunu Girdi Birde Bu Dertle Uğraşmaktan Korkuyorum Beni Rahatlatın Lütfen Bilgi Verin

Oğuzhan abi merhaba Ben salı günü doktora çıkacağım iki kere Hava değişimi aldım uyum bozukluğundan komutan kıta anket formu ve rdm koordine formu doldurdu bunlar muaf olmak için yeterli midir ?
Tekrardan hava değişimi verirler mi yok yoksa muaf mı verirler ?

Komutanların olumsuz görüş bildirmişseler, yani askerlik yapamaz şeklinde,elverişsiz raporu vereceklerdir.
Kerem1905

Peki abi Senin görüşün nedir yani uyum bozukluğunda 3.hastaneye çıkışında muaf mı veriyorlar ?
Prosedür nasıldır herkes 3. Çıkmamda muaf verirler diyor

OğuzHan112 Abi Ben Direk Heyete Giricektim Askeri Araç Geç Kaldığı İçin Doktor Kabul Etmedi Haftaya Gelin Erken Gelin Dedi 1 Hafta Daha Burdayım Abi Kafam O Kadar Karışıkki Hertürlü Düşünce Var Hani Biri Lütfen Durdursun Sustursun Diye Sürekli Ağlıyorum İnsanlar Bilmeden Etmeden Kendince Düşüncelere Kapılıyor Her Kafadan Ayrı Bir Ses Çıkması Beni Derinden Etkiliyor Çok Yoruldum Yatmak İstemiyorum Yatıncada Kalkmak İstemiyorum Sürekli Durmayan Bir Kafa Beni Yorgunluğa Bitkinliğe Sürüklüyor Ve Bu Beni Derinden Etkiliyor Vazgeçmek Pest Etmek Üzereyim Abi İlaç Kullanıyorum İyi Geliyor Ama Bazen Öyle Tetikliyor Ki Bi Anda Kafamı Duvara Vurasım Var Çaresizliğim Gözlerimden Akan Gözyaşlarım Sanki Toprağımı Suluyor Beni Derine Çekiyor En Derine

OğuzHan112 abi merhaba Ekim ayında muaf oldum.e devlette 28/12/2022 kadar ilişiği yoktur diyor.daha sonra düzelir mi bu bilgin var mi

Peki abi Senin görüşün nedir yani uyum bozukluğunda 3.hastaneye çıkışında muaf mı veriyorlar ?
Prosedür nasıldır herkes 3. Çıkmamda muaf verirler diyor.

Oğuzhan abi merhaba dönüşünü bekliyorum abi ? OğuzHan112

Kerem1905 kardeşim seninle aynı durumdayım.2 kere Ankara gatadan hava değişimi aldım.3.gidişimizde Muafiyet verirler mi diye içim içimi yiyor.İstersen birbirimizle irtibatta olalım birbirmizi hem destek hemde yardımcı oluruz kardeşim

Onur Keleş

Aman abicim sakın! Onca süreç tam istediğin gibi sonlanmışken firar her şeyi yakmak anlamına gelir. Aklından bile geçirme... Çekil bir kenara, çıkış işlemlerinin tamamlanmasını bekle. Aman abim!

OturanBoğa Abi Bugün Çıktım Askeriyeden Firar Ediyorken Yakalandım Direk Tutmadan Saldılar İşlem Vb Yapmadılar Tamam Kardeşim Salıcam Dedi Saldılar Yarın Sabah Otobüse Binicem Şuan Dışarda Bir Bankta Elimde Telefon Kafayı Yicem Düşünmekten Hala Aynı İş Bulabilirmiyim Çalışabilirmiyim Diye Korkuyorum

Askerlik olmazsa bu seferde başka şeyi kafaya takarım diyorsun yani.
İlaçlarını kullanıyormusun anksiyeten baya ilerlemiş vaziyette kendine hayatı cehennem etme bunun sonu yok askerlik diyordun bak çözüldü iş durumuda çözülür Allahın izniyle iş biter başka şey çıkar hayat bu biraz ferah ol sadece ilaçla olmaz kendinde gayret biraz.

kara duman
Bazen Hayat Herşeyi Üzerine Sen Düzeldikce Gönderir O Kadar Karamsarımki İş Konusunda Hayat Konusunda
Sıkıntılar herkeste var zannediyormusun ki başkalarının hayatları güllük gülistanlık sorun ararsan bulursun bardağın dolu tarafına bakmaya çalış negatiflik negatifliği çağırır hiç bir şeyi çözmez ve kısır döngüye girersin.

Sıkıntılar herkeste var zannediyormusun ki başkalarının hayatları güllük gülistanlık sorun ararsan bulursun bardağın dolu tarafına bakmaya çalış negatiflik negatifliği çağırır hiç bir şeyi çözmez ve kısır döngüye girersin.
Peki abi bu süreçte iş bulabilicekmiyim

Peki abi bu süreçte iş bulabilicekmiyim
Bulursun niye bulamayasın rızkı veren Allah .
Beklentilerini yüksek tutma anormal kötü şartları yoksa asgari ücret olsa bile gir çalış beğenmezsen başka işe geçersin boşta kalırsan kafada kurarsın,kendine güvenin sarsılır ve tembelliğe alışırsın.

Oğuzhan abi merhaba bugün doktora gittim uyum bozukluğundan psikiyatriye doktor bir şey demedi kurula sevk etti bu normal midir

Oğuzhan abi merhaba komutanlar kıta kanaat formuna üç kısma da askerliğe elverişlidir yazmış fakat ben yapmak istemiyorum hastalığım da var doktor evrakı dikkate alır mı yoksa beni mi dikkate alır evrak durumu etkiler mi ?

Peki abi doktor benim dediklerimi de dikkate alır mı 3.çıkışta ya muafiyet yada hava değişimi veriliyor muş doğru mudur?

Biri bana da yardımcı olabilir mi hava değişimine geldi bu 2. Hava değişimi burdan yani askrerlik şubesinden hastaneye sevk alabilirmiyim

Biri bana da yardımcı olabilir mi hava değişimine geldi bu 2. Hava değişimi burdan yani askrerlik şubesinden hastaneye sevk alabilirmiyim

Sitresten düşünmekten kafayı yicem

Üst Alt