Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Anksiyete/depresyon,
Bunlar memur olmanıza engel değil,
Nefes darlığı göğüs sıkışması vs bunlar anksiyete boz,da yaygın görülür,psikiyatri ilaçları hemen etki etmez,sabırla düzenli kullanmanız lazım.
Tam olarak ne istiyorsunuz? Hangi konuda yardım istiyorsun. Sevk derken hastaneye mi?
Şuan askerdesin değil mi?
Huyuuu
Anksiyete/depresyon,
Nefes darlığı göğüs sıkışması vs bunlar anksiyete boz,da yaygın görülür,psikiyatri ilaçları hemen etki etmez,sabırla düzenli kullanmanız lazım.
Tam olarak ne istiyorsunuz? Hangi konuda yardım istiyorsun. Sevk derken hastaneye mi?
Huyuuu
Anksiyete/depresyon,
Huyuuu
Anladım,
Birlik amirine durumu anlatıp hasta olduğunu söyleceksin,kıta işlevsellik formu doldurup Seni hastaneye sevk edecektir ,
Genel olarak prosedür söyle,çok ağır vakalar haricinde ilk olarak hava değişimi, sonrsı tekrar hava değişimi, akabinde muafiyet tir,
Direkt muaf ta tutulabilir bunun önü açık,
Huyuuu
Anksiyete/depresyon,
Huyuuu
Anladım,
Birlik amirine durumu anlatıp hasta olduğunu söyleceksin,kıta işlevsellik formu doldurup Seni hastaneye sevk edecektir ,
Genel olarak prosedür söyle,çok ağır vakalar haricinde ilk olarak hava değişimi, sonrsı tekrar hava değişimi, akabinde muafiyet tir,
Direkt muaf ta tutulabilir bunun önü açık,
Huyuuu