Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?
Abi iyi günler doktor beni heyete sevk etmişti salı günü heyete girecem doktor salı günü muaf olacaksın demişti heyette doktorun kararinami bakarlar yoksa kıta anket formuna yazılanlaramı
Abiler iyi günler ben 2 aylık askerken yaşadığım bazı psikolojik sorunlar nedeniyle ilk. 21 sonra 45.gun hava değişimi aldım 2.hava değişimin 15.gununde Adana'daki doktorum raporu uzattı 3 ay verdiler birliğime 09..12.2020 tarihinde katılacamm abi sizce son durum ne. Olur lütfen cevap veriniz
Slm hocam bana bilen birisi cvp yazarmi ben2014yilinda askere gittim ve firar etim 2020detekrar birligime katıldım ama bende atak hastasıyım ve komutanım emriyle pisikyatri doktoruna gittim bana f43.2uyum bozukluğu nedeniyle 30gunHava değişimi verdi bana birliğe gelme en yakin hastahaneye git dediler sizce benim durumum ne olacak bana bilgi verin lütfen
Slm abi ben 2014yilinda askerdim firar etim 2020detekrar birligime katıldım ve rahatsizligim dan dolayi pisikyatri doktoruna komutanım emriyle gitim bana f 43.2uyum bozukluğu nedeniyle 30gun hava değişimi verdi oradaki pisikyatri doktoru buraya gelmene gerek yok dedi sana en yakin hastahaneye git durumunu anlat dediler bana sizce benim durumum ne olacak bu arada ben atak hastasıyım arada kirize giriyom ama doktorlar teşhis edemiyorlar
Anladım,
Hava değişimi sonrası şube kanalı ile birlikte sevk alıp hastaneye gidin zaten hava değişimi smk lı sanıyorum,muhtemel elverişsiz raporu verilecektir, firarınızla ilgili beraat kararı çıkar yada para cezası uygulanır,mahkeme heyeti değerlendirecektir.
Abi smk yazmıyor ama sadece tanı f43.2 uyum bozuklukları tsk syy ruh sağlığı ve hastalıkları 17 c kapsamında hastanın Bir aylık Hava değişimi uygundur yazio sizce ne olur benim durumum
Merhabalar . Ben askerdeyken usta birliğime teslim olduktan sonra sık sık bayılma iştahsızlık ve kilo kaybı yaşadım . Bayılmalardan kaynaklı gata nöroloji bölümüne sevk aldım .gerekli tetkikler yapıldı ve psikiyatri ile görüşmem için sevk istendi. Sevkimi aldım. Doktorla görüştükten sonra 21 gün hava değişimi verildi. Hava değişimi bitti tam gününde birliğime teslim oldum ve karantinaya girdim. Sorunlarım ciddi manada arttı. Duramıyorum ama bayram olduğu için vakit geçirmeye çalışıyorum. Bana verilen hava değişimi raporunda işlevsellik ve kıta kanaat formunda personelin kişiler arası ilişkilerde problem yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle sık sık ağladığı mutsuz olduğu ve ast üst ilişkilerinde yetersiz olduğu ve birlik içinde uyumsuz olduğu bildirilmiştir. İnzar kısmında Hava değişimi sonrasında onaylı fotoğraflı askeri kanaat ve işlevsellik formuyla sevki uygundur yazılmış. Tanı olarak da f43.2 yazıyor. Bundan sonra ki süreç ne olur ? Karantinanin bittiği ilk gün sevk alıp tekrar hekimle görüşebilir miyim ? Aynı hekime gitmem daha mı doğru olur ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler .
İlginiz için çok teşekkür ederim. Hemen cevap verdiniz. Peki 2. De elverişsiz almak mümkün müdür ? Kıta kanaat formunda da uyumsuz olduğum belirtilmişti