Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43.2 uyum bozukluğu teşhisi ile askerlikten muaf olur muyum?

Hakanowski43
İşe yarar,bunları hem amirlerine hem sevk edildiğin zaman hekime göster,
Faydalı olur.
2 ay hava değişimi almışsın,birliğine katılsan zaten muaf edeceklerdi.firar etmeycektin.

Her neyse,
Yukarıda yazdığım yolu izleyin.

Çok teşekkür ederim abi de inan kıbrısa dönmemek için yaptım yoksa bende istemezdim böyle olmasını o gururla gittiğim yerden böyle dönmek beni fazlasıyla üzdü zaten Allah diğer asker kardeşlerime yardım etsin inşallah onların karşısına güzel komutanlar çıkar
OğuzHan112

Hakanowski43
Amin inş,
Ben yaşımı göstermiyorum,ben 45 yaşındayım ve 18 ay askerlik yaptım,teskeremi alıp döndüm,

Diyeceğim askeriyede iyi komutanlar olduğu kadar çokta kötü rütbeliler var, daha ilk gittiğim zaman burnumu kırdılar,akan kanımı helal etmiyorum.vatan borcu diye gittik,keyfi dayak atıyorlar. Helal etmiyorum.

Sizin Zamanınız gene iyi, hem askerlik kısa hem rahatsınız halinize şükredin.

Abi yardım edin bana. 2 hava değişimi aldım 3 gündür firarım ne olaçak sonuç hiç iyi değilim annem hasta benim psikolojim buzuk yardım ediçek kimse yokmu

Yardım edecek kimse yokmu ? Lütfen ayağınısı öpeyim yardım edin lütfen 😔

İşte abim komutalarım biraz sıkıltını inanmiyorkar ya doktur vermese sizde başka kimseyle konuşamiyorum babam yok abim yok bi hasta annem ver sen büyüklük yap bana yardım elini uzat yalvarırım

Beni dinle işte, daha fazla uzatmadan birliğine geri dön, sevk alıp gidersin üçüncü de zaten muaf veriyorlar.
Mertsonmez

TM abi sözünü dilliyecem ama ya doktor vermese bide heyete sonra 15 gün orda kalıcakmışım duğrumu

Verir merak etme,Hayır doğru değil,heyetten sonra elverişsiz raporu alırsan yetişirse aynı gün dönebilirsin.
Mertsonmez

Astek öyle dedi abi dedi heyete sonra 15 gün burda kalırsın bide abim astek gitmiş başkası yerine gelmişse sıkıntı çıkarmaz değilmi

Güveniyorum abi saten bi derdimi size anlata biliyorum ya abi 3 hava değişimi verseler beş kuruşum yok yemin ederim bide bizim komutan küfür ediyor bana iteleyip duruyor korkuyorum vuracak diye

Korkma vuramaz, onun küfür etmesi kendisi nedir. Sen daha fazla uzatmadan birliğine geri dön. Sevk alıp tekrar gidersin üçüncü de zaten muaf olacaksın.
Mertsonmez

Abi evet haklısın şu an çok daha iyi ama kıbrısın belli yerlerinde sizin yaşadığınız dönemden daha kötü muamele görüyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun ve bir de abi yanlış anlamazsan bu sitede onca askerlik konusu gördüm verdiğin cevapların çoğu senin dediğine çıkıyor bende o yüzden sana danışmıştım merak ettim hani bu işle mi uğraşıyorsun o yüzden mi bilgin var yoksa yaşadıklarından mı bilgi sahibisin bunu merak ettim cevapların için de ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏🏻
OğuzHan112

Kardeşim bende seninle aynı durumda sayılırım ama hangi doktorla ya da bilen kimle görüşsem birliğine dön oradan sevkini alıp çürüğünü alabilirsin dedi. 20 senelik askeri doktorum 2 ay hava değişimi almışsın geri adapte olamazsın çürük verirler dedi örnek olarak benim de komutanlarım kötü ama hastaneye çıkartmama gibi bi lüxleri yok çok zor ihtimal en kötü olarak silsileyi takip ederek bir üst komutana hastaneye çıkmak istediğini belirtirsin oğuzhan abiyi dinle sen Allah kolaylık versin şimdiden
Mertsonmez

Yok hayır bu işle yani askeriye ile ilgili bir bağlantım yok,yaşadıklarımla da ilgili değil,

Şuanki askerlikle bizim zamanımızda ki askerlik ve yönetmelik çok farklı zaten,

Ben insanlara yardım etmeyi seviyorum,sadece askerlik değil diğer sağlık konularında da yardımcı oluyorum,

Askeriye ve sağlık alanında bilgi sahibiyim diyelim
İnsanların derdine derman olmak beni mutlu ediyor.
Hakanowski43

Abi bi sorum olacak e devlete e napısada aldığım raporlar görünmüyor abi niye

Sonradan düşebilir,
Tam olarak neden bilmiyorum.

Bu aralar e devlet e nabız biraz sıkıntılı

Mertsonmez
Öncelikle birliğine teslim olman lazım birliğin seni kıta hastanesine sevk edecek kıta anket ve işlevsellik formu ile zaten 2 kez hava değişimi almışsın doktor senin hastalığını anladığı takdirde heyete sevk edecektir 2 kez hava değişimi sonrası muafiyettir biran önce birliğine teslim olup işlemleri başlatman gerek

Abi komutanımla konuştum dedi gel seni görmeden birşey diyeymem dedi bide eyer heyete çıksan heyete sonra 15 gün burda kalıçaksın

Mertsonmez Abicim birliğine git.
Boşuna uğraşıyorsun.
15 gün seni neden bekletsin.
Sivilde olmayacak bu iş.
Beni dinle sen.

Üst Alt