Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43-2 Uyum Bozukluğu ile askerlik durumu..?

@OğuzHan112,

Abi beni komttan rdmden hastaneye gönderdi zarfla zarfı hastanedeki doktor aldı ve veremedi uyum bozukluğundan 15 gün aldım doktor dedi 2.ciye gel sonra 3.cuude seni muaf tutacak o zarfın içinde de yaziyodu elverissizdir diye bunalimdayim stres altındayım hep agliyodum

Abi bana ilk muaynemde doktor dedi 2.ciye geleceksin dedi 3.cude sana çürük verecem dedi aksi bişey olmaz demi

@OğuzHan112,

Abi kontanim beni aradı hava değişiminde yedim beni aradı Çarşamba günü gel dedi sana hava değişimi verecez dedi yada sivil de al dedi seni 3.cudr muaf edecez dedi ben nasıl alırım burda hava degisimini git al dedi raporu ba

@OğuzHan112,
Abi kontanim dedi ama ordan al dedi yazık boşu boşuna gelme dedi beni aradı
Bende yarın sabah heyete girecem hava değişimi almak icin
2.ci hava degisimini al dedi ztn sana çürük verecez dedi 3.cuye bura gelirsin dedi gonderecez seni

Hastanenin verdiği rapor var kontanim dedi ne gerekliyse sana gonderirim dedi hastanenin verdiği raporda olur dedi hava değişimi raporu

@OğuzHan112,
Hastanedeki doktor yarın 8 de gelde raporu heyette verelelim dedi ne olur

Üst Alt