Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F29 organik olmayan psikoz, tanımlanmamış tanısı ile ilaç yazıldı ama ilaçların hiçbir etkisi yok!?

@Breh43 tam tanını söylersen kurs için başvurduğumda onuda sorabilirim. Olumlu yada olumsuz bir sonuç aldığımda senide bilgilendiririm.

@Korkmax, a tipik psikoz umudum yok sormuştum birine ama sen gene sor belki bişi çıkar

@Breh43 soracağım, bende "F29 Organik olmayan psikoz tanımlanmamış" tanısı var şansımı denemek istiyorum.

@Korkmax,
Var ama raporluk bir durum değil askerlik soruyorlar sağlık kurulu raporunda teşhisde çıkıyor

@Korkmax, İşkurdan işe girerim dedim engelli kadrosundan diye çıkarttım psikolojik engellilere pek iyi bakmıyorlar sanırım.

@Breh43 Malesef özel sektör bu yönden çok acımasız herkes ön yargılı yaklaşıyor. İnşallah bizim için hayırlısını nasip edecektir Allah.

@Korkmax,
Evet bunları bildiğim için güvenlik yapan birine sordum sorun çıkar dedi bende özel güvenlik kursunu aramayı bile düşünmedim. Senin engelli raporun varmı.?

@Pickle,

Psikozun tamamen iyileşme durumu var mı yani ilaçları tamamen bırakma ihtimali,bana ömür boyu sürer dediler bunu size Dr mu soyledi

@raysel, benim doktor ilaçlarını birkaç yıl kullan sonra bıraktırıcam dedi.

@Breh43 benim herhangi bir engelli raporum yok iyiyim, sor ne kaybedersin en fazla 5 dk sürer.

@raysel Doktordan doktora değişiyor her doktorun yaklaşımı farklı, her insanın tedavisi farklı ilerliyor. Hastalık iyiye giderse ilaç bırakımı yaptırıyorlar.

@Korkmax,
Bende iyiyim askerlik işlemlerinde muaf verdiklerinde işkurdan işe rahat girersin çalışabilirsin sen dediler öyle çıkarttım ama işkurdaki görüşmeler ne kadar iyi geçerse geçsin bi türlü arayan olmadı. Dün eniştem ile tekrar konuştum güvenlik amiri kendisi kurs para almak için alır ama işe girerken sağlık sorun olur boşuna paranı kaptırma dedi konuşurken. Gene de sen bilirsin.

Üst Alt