Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F29 organik olmayan psikoz, tanımlanmamış tanısı ile ilaç yazıldı ama ilaçların hiçbir etkisi yok!?
@Korkmax,
Evet bunları bildiğim için güvenlik yapan birine sordum sorun çıkar dedi bende özel güvenlik kursunu aramayı bile düşünmedim. Senin engelli raporun varmı.?
@Breh43 benim herhangi bir engelli raporum yok iyiyim, sor ne kaybedersin en fazla 5 dk sürer.
@raysel Doktordan doktora değişiyor her doktorun yaklaşımı farklı, her insanın tedavisi farklı ilerliyor. Hastalık iyiye giderse ilaç bırakımı yaptırıyorlar.
@Korkmax,
Bende iyiyim askerlik işlemlerinde muaf verdiklerinde işkurdan işe rahat girersin çalışabilirsin sen dediler öyle çıkarttım ama işkurdaki görüşmeler ne kadar iyi geçerse geçsin bi türlü arayan olmadı. Dün eniştem ile tekrar konuştum güvenlik amiri kendisi kurs para almak için alır ama işe girerken sağlık sorun olur boşuna paranı kaptırma dedi konuşurken. Gene de sen bilirsin.