Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F20.8 şizofreni-diğer için hangi oranda rapor verilir?

Yagami

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar bilen varsa f20.8 'sizofreni,diğer' ne anlama gelir. Bu ıcd kodu taşıyan hasta engelli raporu alabilir mi, alırsa oranı kaç olur.

Geçmiş olsun en az yüzde 45

Teşekkür ederim suqer

İlk seferde süresiz engelli raporu almak mumkun olabilir mi

Psikoloji ile ilgili rahatsızlıklara belirli bi süreçten sonra süresiz rapor verilebiliyor hemen alamazsın.Yaş kaç? ne zamandan beri tedavi oluyosun? rahatsızlığın ne kadar süre önce başladı?

Yas 29 5 yıldır tedavi görüyorum öncesinden bir psikoz tedavisi görmüştüm askerlik ten geldikten 1 yıl sonra şizofreni olarak çıktı

Ben de bir süre sonra süresiz diye duymuştum hastalığın ilerleme gerileme gibi durumları olabildiğinden

Yagami

Seninkisi kronikleşmiş eskiye ait ilaç çıktısını raporlarını doktoruna göster kronik olduğu için süresiz vermeleri lazım bu raporu ne için istiyosun peki

iş yerlerinde çalışmak sıkıntı oluyor illa git psikiyatriden çalışabilir raporu al diyorlar o da çok uzun sürüyor sıkıntı yapıyorlar bu raporu alırsam pskiyatri sağlık raporu almak tan kurtulurum ayrıca epkriz formlarım da var 21 gün hastanede yattım

Yagami

Ne mezunusun peki, şizofren ve psikotik rahatsızlıklarla özel sektörde çalışmak çok zor

meslek lisesi bilgisayar bölümü gerçekten zor hemen kapı dışarı etmek istiyorlar

Şizofren ve psikoz rahatsızlıklar zihinsel engelli katagorisine girmesi lazım ama bunu ösym kabul etmiyor bu çok saçma.Şizofren ve psikoz rahatsızlığı olanlar normal birey gibi düşünemiyor.İlk işin bi psikiyatıra gidip IQ testi istediğini söyle testin sonucuna göre ordanda ayrıca oran alma durumun olabilir, eğer o test sonucunda oran alırsan 2018 deki ekpss sınavına zihinsel engelden girip çok rahat şekilde atanırsın

Benim psikotik rahatızlığım var IQ seviyem 74 çıktı ve yüzde 25 oran aldım.Senin rahatsızlığın şizofreni senin IQ seviyen muhtemelen benimkinden daha düşük çıkar, eğer 70'in altında çıkarsa yüzde 50 alırsın.Şizofren rahatsızlığınıda belirtmene gerek kalmaz.Raporun süresiz olur.

çok teşşekür ederim suqer çok yardım cı oldun saol

Üst Alt