Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül'de mezun olacağım. EKPSS'ye hangi statüde girmeliyim?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Açık öğretim lisesi okuyorum eğer her şey planladığım gibi giderse Eylül gibi mezun olacağım. Sizce EKPSS için nasıl bir yol haritası izleyeyim hangi tarihteki sınava gireyim? Bedensel engelliyim ve raporum yüzde 70 civarında.

PCKurdu1903 yanlış yaptın şu an en yakın girebileceğin sınav bir değişiklik olmazsa 2018 de o yüzden okul bittiğinde hemen üniversiteye başla 2018 deki sınava belki önlisans mezunu girersin

PCKurdu1903 yanlış yaptın şu an en yakın girebileceğin sınav bir değişiklik olmazsa 2018 de o yüzden okul bittiğinde hemen üniversiteye başla 2018 deki sınava belki önlisans mezunu girersin

Yapma be :( Canım sıkıldı şimdi ya. Peki girseydim sınava lise mezunu olarak mı girebilir miydim? Birde Nisan'da 18 oluyorum sıkıntı olur muydu sınav için?

Bu soruların cevabını merak ediyorum bilen biri cevaplarsa sevinirim be.

PCKurdu1903 yaş sorun olmazdı sınava girebilirdin mezun olduktan sonra tercih yapabilirdin sağlık olsun 2018 de var bi daha

Üst Alt