Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül'de mezun olacağım. EKPSS'ye hangi statüde girmeliyim?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Açık öğretim lisesi okuyorum eğer her şey planladığım gibi giderse Eylül gibi mezun olacağım. Sizce EKPSS için nasıl bir yol haritası izleyeyim hangi tarihteki sınava gireyim? Bedensel engelliyim ve raporum yüzde 70 civarında.

PCKurdu1903 yanlış yaptın şu an en yakın girebileceğin sınav bir değişiklik olmazsa 2018 de o yüzden okul bittiğinde hemen üniversiteye başla 2018 deki sınava belki önlisans mezunu girersin

PCKurdu1903 yanlış yaptın şu an en yakın girebileceğin sınav bir değişiklik olmazsa 2018 de o yüzden okul bittiğinde hemen üniversiteye başla 2018 deki sınava belki önlisans mezunu girersin

Yapma be :( Canım sıkıldı şimdi ya. Peki girseydim sınava lise mezunu olarak mı girebilir miydim? Birde Nisan'da 18 oluyorum sıkıntı olur muydu sınav için?

Bu soruların cevabını merak ediyorum bilen biri cevaplarsa sevinirim be.

PCKurdu1903 yaş sorun olmazdı sınava girebilirdin mezun olduktan sonra tercih yapabilirdin sağlık olsun 2018 de var bi daha

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt