Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eylül 2008 sigorta başlangıcım ve 5600 gün prim ile emeklilik şartlarım nedir?

hcm

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
Geçen yıl SGK ya başvurdum ancak hastanede öğrendim ki kağıda maluliyet işaretlemişler. Sen bu şekilde olamazsın dedi hastanedeki görevli, nitekim de emekli olamadım. Mevcut durumda süreçte bir değişiklik var mı? Önce randevu sonra SGK dan sevk ile mi ilerliyoruz. SGK daki kağıda engelli indirimi mi yazmak gerekiyor. Fikir tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
ilk işe giriş Eylül 2008 , prim 5600 gün.

SGK sevki sonrası 2025 eylül'de aldığım rapordan;
KARDIYOLOJIOPERE HKMP 2000 HT-DM- EKG SR LBB 110 HİPERTROFİK KMP 50 PUAN ORTA AORT YETERSİZLİĞİ 30PUAN

Bende benzer sorunu yaşadım malullük için sevk etmişler tabi bu konulara yabancı olduğum için kurula girdim aylar geçti arayan soran yok sgkya gittim reddedilmiş dedi, 1 sene boşa gitti sonra Aralık ayında tekrar sgkya gittim engel orani tespiti diye sevk etti kurula 5 ay sonra ara karar verdi bi daha girdim heyete bekliyorum şimdi,vergi indirimi kalktı çalışma gücü kaybına göre sgk onay veriyor artık

Çok geçmiş olsun. Benim de süre boşa gitti ama tekrar gitsin istemiyorum, son başvurunun üstünden belli bir süre geçmesi gerekiyor mu? SGK sevk kağıdında neyi işaretletmeliyim? Yine maluliyet yaparsa aynı şey olacak çünkü.

Sanada gecmis olsun Sgkdaki memura durumu detaylı anlattım ona göre sevk ettik dedi,kurul sekreterliginde heyete girmeden onlardan da teyit aldim

• Beğen
Reaksiyonlar: hcm
Üst Alt