Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evrak takipte emeklilik maaşımla ilgili bilgilerden birşey anlayamadım..?

alicet

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
emekli olacak arkadaşlara uyarı yapmak istiyorum hizmet birleştirmeniz varsa kendiniz koşturun esnaf odası felan
vergi indirim belgenizi kesinlikle benim gibi noter onaylı yapmayın 64 tl boşuna notere param gitti
raporunuzu verin kurumlar arası yazışma yapıyorlar 1,5 ay sürüyor gidin takip edin
sgk sitesinde maaş hesaplama ile aynı maaş çıkıyor kıdemli arkadaşlardan yardım istiyorum daha ilk defa maaş alacam
e- devlet ödeme bilgilerim aynen altaki gibi
maaş 819tl
ek ödeme 84 tl
net aylık tutarı 2190 tl
birikmiş aylık tutarı 1286 tl
ödeme ayın 19
şimdi alacağım toplu para 2189 tlmi yoksa 1286 tl mi ek ödeme 84 lira aylık mı yoksa 2 aylık ek ödememi
26 marta dilekce verdim vergi açılış kapanışından bağkur borç çıkartı. ödemsini 17 mayısda yaptım
dilekçe tarihi değişti 17 mayısdan bugune kadar biriken para 1286 mı -2189 ek ödeme 84 tl mi aylıkmı 2 aylıkmı
şimdiden teşekürler

Benim bu durumdan anladığım sadece 2189 TL paranızı alacaksınız toplu olarak (birikmiş 1286 tl + bu ayki 819tl ve 84 ek ödemesi). Konuyla ilgili tecrübesi olan varsa bilgi verirlerse çok seviniriz. Örneğin; bir sonraki ay maaş tutarı ve ek ödeme aynı mı oldu ya da değişiklik mi gösterdi.

Ek ödeme 2 aylıktır. Sevinç hanımın yazdığı gibidir durum...

Üst Alt