Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eve sınav giriş belgesi geliyor mu?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
99
Arkadaşlar2016 ekpss ye basvurdum osym sitesinde sinav yeri vs yazyor eve sinav giris belgesi gelecekmi yoksa internetten cikti alipmi girecegiz

Yazıcıdan çıkartıyorsunuz o sayfayı.Sınava o kağıt ve kimlikle beraber gidiyorsunuz.Eve mektup gelmiyor.

Engelli kimlik kartini yanimizda.gotursek.sinava alirlarmi

nnk1981

Sınav giriş belgesi olmadıkça almazlar.

yazıcıdan çıktı alınız yanına da kimlik nosu yazılı olan kimlik alınız yeter...

Yok onu kastedmedim ben yalniz gidecegim sinava cikti alacagim tabiki ama engelli kimlik kartiyla metroya falan binecegim oyuzden dedim

Engelli kimlik kartına bakmazlar.. Nüfus cüzdanı al yanına, en sağlam kimlik o...
Sana kalem, silgi ve şeker verirler. Su bilemiyorum siz getirirseniz iyi olur...

Girişte polisler kimlik ve çıktı kağıdına bakarlar içeri alırlar.
Cep telefonu almazlar, anahtar abartılı ise almazlar. Ben öyle biliyorum.
Diğer aparatları incelerler: mesela baston mesela tekerlekli sandalye...

Salondakiler ise kimlik ile birlikte çıktıya bakarlar. Başka kimlik isteyebilir. Nedeni saç boyarsanız veya saç kestirirseniz. Fotoğraf benzesin yeter.

ben tedbir olsun diye tahta kurşun kalem ve silgi ekstra yanıma alıyorum...

nnk1981

yanınıza birisini alın alabiliyorsanız, en sağlamı bu şekil olur. ösym nin yaptığı sınavlarda; sınav giriş belgesi ve kimlikten başka birşey sokmuyorlar içeri genelde, emanetçiye yada kapının önüne bırakmanız gerekebiliyor, bunların dışında olanları

internetten ösym sayfasından çıktı alcaksınız.
sınava girerken kartlarını cüzdan yada kartlığından çıkarıp yanına alabilirsin.

Üst Alt