Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım ve 2022 maaşı alabilir miyim?

tutuklukaldim

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
6
Daha önceki paylaşımlarınız dan da okuduğunuz gibi. Hastalıklarından yinede malulen emekli opamadim
Fakat engelli raporu veya evde bakım ve 2022 maaşlarinindan yararlanabilmek alabilmem için ne yapmalıyım izleyeceğim yol nedlr arkadaşlar !!!

Evde bakım da tam bağımlı engelli maaşında evin barkın sigortan tarlan gelirin birde ev hanesinde gelir sınırını aşmaman gerekiyor

malesef hiç bir gelirim ve dediklerinizin hiç biri yok efendim

nasıl müracat ediyoruz e devlet üzerinden sağlık kuruluna randevu alıptamı , sağlık kuruluna ne diyeceğim ?

Mhrs den randevu alacaksınız rapor sekreterliğine evde bakım maaşı için rapor çıkartmak istediğinizi belirliyorsunuz işaretlenen dr lara muayene olduktan sonra heyete giriyorsunuz yüzde 51 tam bağımlı rapor alırsanız ilçenizdeki aile sosyal e gidip evrak dolduruyorsunuz onlarda eve denetlemeye geliyorlar

heyet sonrası durumun ne oldugunu nasıl ögrenecegim internetten mi yoksa haftaya sağlık kurulundan mı öğreniyoruz raporun sonucu ?

Üst Alt