Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylıklarının yapıldığı banka değişti mi?

@Kırmızıı, bankada kayıtlı olan numara hangi telefona takılı ise o telefon ile bir deneyin.

Hesap açtıktan sonra ilçedeki sosyal hizmetlere girmeye gerek varmı.

@enr41, Merhaba arkadaşım, öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederiz.

bugün bizde halkbankasından Aile kartı aldık ancak yazdığınız gibi yapmaya çalıştım eksik belge var gibi bir uyarı veriyor!!

Ayrıca banka görevliside maaşın yattığını göremezsiniz cep şubeden de göremezsiniz dedi! Adamlar neden böyle işi yokuşa sürüyorlar anlayamıyorum!!

@Tesekkuret, aynı uyarıyı bende yaptığımda verdi.eksik ne olabilirkı!?verilen belgeler imzalandı formlar dolduruldu.yapan arkadaşlar ayrı hesapacmis olmaları olmaları lazım.yoksa aynı şeyleri memur banada söyledi.

@İsmai, kendiniz kimliğinizi gidin sistemde görünüyor zaten.msj i beklemeyin.banada msj falan gelmedi. Kendim buradan gordum gittim.

İşleri güçleri nekadar zorluk nekadar ötekileştirme varsa engellilere uyguluyorlar birkerede faydalı bişe yapsalar nafile

Atm den şifrenizi değiştirin 1 gün sonra tekrar deneyin telefonuzun nfc özelliği açık olması lazım birde mobil vetiden girmeniz gerekir biz yaptık ilk etapta hesap gözükmüyordu şu an gözüküyor

Üst Alt