Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evde bakım aylıklarının yapıldığı banka değişti mi?
Yakında değişecek işte ptt mahallelerden çıkacak yapılanma sebebiyle bu ay sonlanmıştı anlaşma 6 aylık uzatıldı.
Anlatabilmişimdir umarım.
Yapılanma bölge müdürlükleri kapatıldı.
2013 öncesi personel başka kurumlara gönderilecek.
Şubeler(1 2 kişilik )kapatılacak
Ptt küçülüyor yani ve angarya olan işlemleri devredecek fatura e devlet sosyal yardım ödemeleri gibi...
@bursalı1999, Bize daha hesap açılmadı ayın 15 ile 20 si arası kontrol edin dendi bankaya gitmeden müşteri hizmetlerinden öğrenebilir miyiz hesap açılıp açılmadığını
Bana Bugün Böyle Bir mesaj geldi Ne Demek oluyor Bankamız mı Değişmesi olmuştur? Ziraat Bankasından Halk Bankasına mı Değişmesi olmuştur
Bilgisi olan var mı?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca tarafınıza yapılacak Engelli Evde Bakım Ödemelere ilişkin adınıza Halkbank nezdinde açılacak hesaba yönelik işlemlerin tamamlanması ve Aile Kartınızı teslim almak için en yakın Halkbank Şubesine başvurabilirsiniz. Ödeme yapılmadan önce ödemelere yönelik bilgilendirme ayrıca yapılacaktır. B001
Düzeltme
Ben yanlış yazmışım Gel Ay Şubat ayı Halk Bankasına Aile Kartına Yatacak mış Evde Bakım Maaşları
Bu Ay Ziraat Bankasına Yattı
Dün Maaş Çekildi