Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evde bakım aylıgı ve 2022 maaşı alıp sonradan EKPSS'yle memur olan var mı?

Konular
251
Reaksiyonlar
226
arkadaşlar ben evde bakım aylıgı ve 2022 aylıgı alıyordum önceden şimdi ekpss sınavıyla mebe hizmetli olarak atandım acaba diyorum degermiydi evde bakım ve 2022 maaşına karşılık ekpss sınavına girip memur olmak benim durumumda olan varmı yorumlarınızı bekliyorum

kardeş en iyisini yapmışın memur olmakla evde bakım ve 2022 birgün son bulacaktı nasıl olsa

Çalışmak her zaman daha iyidir diye düşünüyorum arkadaşım

memur olduğun iyi olmuş çünkü 2022 ve bakım ücretini ikisini bir arada alıyor olman ilerde sıkıntı yapabilir. çünkü evdeki kişi sayısı ve eve giren kazançlar birbirleriyle orantılıdır.
eve giren gelirler evdeki kişi sayısına bölündüğü zaman altıyüz küsürlirayı gecerse 2022 de aldığın parayı keserler. memur olduktan sonra sana tavsiyem 2022 yi dilekçe verip kestir. ilerde faizi ile geri alırlar. memur olduktan sonra bankadan 2022 yi çekme

valla kestirdim zaten ama gelir kıriteri tutuyordu ben pişman oldum hizmetli olduguma 1300 küsür ediyordu aldıgım aylık şimdi 2200 lira 800 lira fazla memurluk sandiginiz gibi toz pembe degil çok zorlukları var işin içine girerseniz anlarsınız çalışmak iyi demişsiniz çalışmak hiçte iyi degil ne zorum var sabahın altısında kalk akşam beşe kadar çalış ben kendi payıma söylüyorum bana zor geliyor çalışmak engelli oldugumdan dolayı benim düşüncem engellilerin çalıştırılmamasından yanayım 2 ci kafama takılan bide emekli olup memur olmaya çalışanlar var zaten kardeşim emekli maaaaşını al keyfine bak ne ugraşıyorsun çalışmakla tekrar tabi emekli olanlar ekpssye almıyorlardı bazı arkadaşlar diretiyordu bunların emekli maaşı kesiliyordu galiba ekpssyle memur alacakların memur diyorum adı memurluk hizmetliyiz arkadaşlar

Üst Alt