@kardelenn, Merhabalar, umarım iyisindir. Tapu hisseli yani satıcı 7 şahıs, alıcı da belki birkaç kişi olacak yani paylı olacak, bilinmiyor. Zaten banka ile ilgili konuşuyoruz, orasını anlayamadım. Teşekkürler, iyi günler dilerim.
@cann.sm, Halihazırda ödeme yöntemi mobil bankacılık olarak belirlenmiş durumdadır. Tapuda, bankaya gidecek, ne gişeyle ne de müşteri temsilcisi ile görüşecek zaman yok, bankamatik kullanma olasılığı (kart yok) bulunmamakta, telefondan müşteri hizmetlerine bağlanacak vakit (bağlanılsa bile belki de soracağı güvenlik sorularına yanıt veremeyebilir şahıs) yok. Sizin bahsettiğiniz askıda ödeme yöntemlerini başka sektörler de duymuştum fakat örneğin bu konuda dediğiniz yapılsa ve satıcı işlem bitti talimatı ile paranın satıcının hesabına geçmesine onay vermezse ne olacak? Dediğim gibi daha önce int.'ten satış yöntemlerinde vb. duymuştum galiba, alıcı ürünü alıp, tamam ürünü aldım diye onay vermezse nasıl olacak, merak etmişimdir. Yardımınız için teşekkürler, iyi günler dilerim.
@Polmiks Katkıların için teşekkürler. İyi günler dilerim.
@GRAHAM BELL 1. ve 3. satırdaki yazdıkların hiç hoş değil. Kadın 59 yaşında, akıl sağlığı ve vasilik vb. gibi durumlar söz konusu değil. Yine de sağ ol. İyi günler dilerim.
Merhabalar Değerli Arkadaşlar, ümit ederim ki hepiniz iyisinizdir. İşlerim gerekçesiyle, konuyu bir süre takip edemedim.
@Tenê Kadına mobil bankacılık almaktan bahsetmişsin de, kadın sim kartını oğlunun tel.’ine takarsa, annesinin bank.’nın mob. bank. uyg. indirirse ve girmeye çalışırsa; Önceden oğlunun tel.’inde, oğlunun kendi sim kartının takılı bulunması gerekçesiyle yine oğlunun sim kartı ve tel. no.’su ile diğer bir bankanın int./web-mobil bank’ın kullanılmış olması nedeniyle, başka wifi, mobil veri, konum vb. vs. gibi sebeplerce, bankaca güvenlik sorunu oluşturup, kullanıma izin vermeyebilir mi? Ayrıca anne ve oğul aynı bankayı kullanıyorlarsa bir çakışma sorunu yaratabilir mi? Bu arada kadının tel.’inin çok eski bir akıllı tel. olmasına istinaden sim kartının ve yuvasının boyutlarının farklı olması ihtimali ile sim kartının çıkarılış şekli ve de yeni bir sim kartın takılması işlemi de ayrı bir soru işareti!?
Bu konuyla ilgili, hiç interneti kullanmadan,
@HuYSuz79 ‘un dediği gibi mesaj yoluyla bir de telefon bankacılığıyla bir çözüme ulaşsak, bunlar kendiliğinden herkeste yok sanırım, yani para yattığında sms gelse (örneğin bana para yattığında gelmiyor). Bunu hangi yol veya yollarla sağlayabiliriz?
Telefon bankacılığı ile ilgili olarak da, bu da herkeste otomatikmen yoksa ve müşteri hizmetlerinden başka bir iletişim numarası varsa tabii ki, hangi yol/yollarla alınır? Hangi numarayı arayıp, telesekreterin yönlendirmesiyle, sesli yanıt sistemi olmadan (anlamaz o şekilde), sadece tuşlara basarak hesap bakiyesini öğrenebilir? Bunu ne şekilde yapabiliriz? (Mesela
@HuYSuz79 ‘un dediği, sadece hesap hareketleri görme izni verilmesi nasıl yapılır ve niçin gereklidir bilmiyorum)
İnterneti kullanacaksalar da, kadın mobil bankacılık alırsa, oğlu tel.’ine, annesinin sim kartını takmadan (oğlunun kendi sim kartı olması problem çıkarır mı?), aynı bankayı kullanacaklarsa mobil bank.’ından (aynı banka olması sorun yaratır mı?), farklı bankaysa o bankanın mob. bank. uyg. indirerek ve annesinin bilgilerini girerek, kullanabilir mi ?