Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eskiden çalıştığım bankadan dolayı MEB'e atamamın yapılmaması mümkün mü?

Konular
12
Reaksiyonlar
3
Merhaba MEB de hizmetli olarak atanmak istiyorum fakat bir sorum olacak
2007-2008 yılında BANK ASYA 'da çalıştım 1 sene 2 ay

Sorum şu mebe hizmetli olarak atanırsam bu durumdan dolayı atanamama gibi bir durum var mı?
çıkışımdan itibaren bütün ilişkilerim kesildi ve şuan 9 yıldır aynı şirkette çalışıyorum.

birde siyasi parti üeliğim var hizmetli olursam bu üyeliği iptal ettirecekmiyim siyasi olarak hiçbir katıkda bulunmadım zamanında sandıkta görev yapmak için yaptırdığım birşeydi.

Şimdiden teşekkürler.

adı geçen cenabet banka memur olmana engel olabilir, bazı konularda tarihe bakmıyorlar çünkü. Memur olarak atandıkdan sonra siyasi parti üyeliğin tespit edilirse(geçmişe dönük kapsamaz mevcut durumda) memuriyetten atılırsın açık ve net.

sağol yorumun için peki nasıl yapacağım işten çıkmadan olumlu veya olumsuz cevap dönecekler mi

ben atanınca hemen noterden 160 tl verdim siyasi parti üyeliğimden hemen istifa ettim noterden çok hızlı oluyor orada bir metin var hazırda eğer ilçe teşkilatına dilekçe mektubu verirsen uzun sürüyor bilgine. Bankada çalışman sorun teşkil etmemeli 17 - 25 aralıktan sonra devam etseydin kesin sıkıntı olurdu.

Memur olmadan önce parti üyeliğinden istifa et kardeşim. İstifa için dilekçeni direk olarak ilçe seçim kuruluna ver. Partiye verirsen iş uzar veya üyeliğin iptal edilmeye bilir. Ayrıca noter aracılığı ile yapmana gerek de yok.

Peki atamam oldu mebde başlamadan önce bana bilgi verilecek mi şu zaman başlayacaksın diye sonradan bank asya sıkıntısı çıkmasın
sonuçta şuan çalışıyorum herşey boşa gitmesin

Bank Asya mevzusu biraz karışık. ancak verdiğiniz 2008-2009 yılları olduğu için bir problem yaşamayacağınızı düşünüyorum.

Atanmadan önceki parti üyeliğinden dolayıda bir sıkıntı yaşamazsınız. çünkü 657 de daha önce parti üyeliği olanların memur olamayacağına dair bir hüküm yoktur.

sadece mevcut memur olanların parti üyesi olamaycağı yönünde bir hüküm vardır.

YSK harici diğer kurumlarda sıkıntı yaşamazsınız. YSK geçmişte siyasi parti üyeliği olanları da almıyor.

Partiyi şimdi seçim kuruluna gidip iptal ettirdim.
İnşAllah Bank Asyada sorun çıkmaz.. herkese teşekkür ederim.

Üst Alt