Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski süresiz rapor QR kodsuz oldu için yeni rapor başvurusu yapacağım..?

hbbt6

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle
Benim 2016 yılı süresiz engelli raporum var %40 raporum eski oldu için e devlete işletmek için tekrar heyete girmem gerekiyormuş
Bulundum ilde mi girsem farklı ilde mi girsem heyet için bilemiyorum
Hastalım dewam ediyor ozamanlar sabah akşam kullandım ilaç şuan günde 3 öğünde alıyorum
Doz yükseltildi askerlik muafiyet ve eski süresiz rapor ve kullandım ilaçlar sistemden belge olarak şu zamanda beri başladım hağla dewam ediyorum kullanmaya diyerek
Süresiz%40 rapor düşürürler mi hangi hastane daha çok sıkıntı yapmadan alabilirim bulundum ildeki doktorlara o konuda heyete girenler memnun değil hangi il heyet önerirsiniz

@hbbt6, merhaba kardeşim senin için sorun teşkil etmiyorsa hiç bulaşma derim yeni sisteme göre sorun yaşabilirsin.

Örneğin benim raporum 2012 tarihli e devlette gözükmüyor ama emekliliğime engel olmadı ve emekli oldum diğer işlerdede bir sıkıntı yaşamadım.

@MuTanG, şuan rapor sistemde de işli olmadı için işlem yapmıyorlar sisteme işletmek için de tekrar heyete girmemi istiyorlar

Üst Alt