Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski süresiz rapor QR kodsuz oldu için yeni rapor başvurusu yapacağım..?

hbbt6

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle
Benim 2016 yılı süresiz engelli raporum var %40 raporum eski oldu için e devlete işletmek için tekrar heyete girmem gerekiyormuş
Bulundum ilde mi girsem farklı ilde mi girsem heyet için bilemiyorum
Hastalım dewam ediyor ozamanlar sabah akşam kullandım ilaç şuan günde 3 öğünde alıyorum
Doz yükseltildi askerlik muafiyet ve eski süresiz rapor ve kullandım ilaçlar sistemden belge olarak şu zamanda beri başladım hağla dewam ediyorum kullanmaya diyerek
Süresiz%40 rapor düşürürler mi hangi hastane daha çok sıkıntı yapmadan alabilirim bulundum ildeki doktorlara o konuda heyete girenler memnun değil hangi il heyet önerirsiniz

@hbbt6, merhaba kardeşim senin için sorun teşkil etmiyorsa hiç bulaşma derim yeni sisteme göre sorun yaşabilirsin.

Örneğin benim raporum 2012 tarihli e devlette gözükmüyor ama emekliliğime engel olmadı ve emekli oldum diğer işlerdede bir sıkıntı yaşamadım.

@MuTanG, şuan rapor sistemde de işli olmadı için işlem yapmıyorlar sisteme işletmek için de tekrar heyete girmemi istiyorlar

@MuTanG, eski rapor olduğu için yeni güncel rapor e devlette sistemde görünmedi için indirimler ücretsiz vergi indirimi ve memur olarak çalıştım iş yerinde engelli kadrosunda çıkmamak için güncelletmem gerekiyor sistemde görünmedi için hiç birşeyden faydalanamıyorum

@hbbt6, e devlette gözükmemesi haklardan yararlanmayacağınız anlamına gelmez ben hiç sorun yaşamadım.

İş yerinin böyle baskı yapması haksızılık.
Sırf görün diye başvuracaksanız yeni sistem çok acımasız oran düşerse üzülürsünüz siz bilirsiniz kardeşim benim.

@hbbt6, bu bahsettiğin tüm olaylar için 2016 daki eski raporumla hepsini yaptım vergi indirimi de aldım şirketin engelli kadrosunda da çalışıyorum. İndirimler dediğin zaten engelli kartınla bile başvurabiliyorsun. Benim tek yaşadığım sıkıntı belediyede emlak vergisi ödememek için müracaat ettiğimde edevlet üzerinden görmemiz lazım dediler. Bende engelli kartımla raporumu ibraz edip biraz münakaşa yaşamıştım. Engelliye engel olmayın diyerek biraz ortalığı ayağa kaldırınca işlemi yapmışlardı :)

@nu067, 2024 yılında emekli oldum bankadan..

Bankada da emekli olur kende e devlette gözükmüyor diye bir sorun yaşamadım ve şimdi engelli kadrosunda özel sektörde çalışıyorum yine sorun oluşmadı.

@halil385, aynen dediğin gibi kardeşim benim üzerine gidince geri vites yapmak zorundalar sonuçta yasal hak bu..

Şimdi yeni rapor istiyormuş oran yüzde yüz bile olsa yeni rapor al diormuş

Üst Alt