Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski raporumla Bağkur'dan emekli olabilir miyim?

@yasinbey,

Artık a-b-c farkı yok. Herkes aynı... SGK Hastalık Listesi'ne göre tek bir hastalıktan alınacak tanının düzeyine göre emeklilik şartları belirlenecek

Ocak_2025_sonrasi.jpg

@OturanBoğa, abi dun hesalapladim ben 2007 girisli oldugum icin son 7 yil kanununa tabiyim ilk sgk ya gittim yeniden sevk ettiler beni yalandan hesapladilar son yillarim 2.5 sene bagkurluyum diye beni bagkurdan sevk ettiler bugun sabah gittim dedim boyle boyle benim sgkdan sevk edilmem lazimdi sonra son yillarin bagkur ondan bagkurdan ettik dedi dedim bagkura zaten primim yetmiyor biz dedi zaten malulen icin sevk etmisiz dedim bende ben dedim malulen emekli olmak istemiyorum ki benim 3700 gunum var engelli emekliligine yetiyor dedim olsun biz dosyani bidaha saglik kuruluna gonderelimde gelicek olan sonuca gore bakariz dedi e simdi beni malulen emekli ederlerse ben ne yapicam ? İstemem deme hakkim varmi veya itiraz kabul etmeme filan napim ben malulen emekliligi bagkurlu calisicam yine

yaptıkları işe bak .....ne desek boş....liyakat bitince

@yasinbey,

Ağır tanısı olursa malulen ederler. Haif ya da Orta tanısı olursa Yaşlılık emekliliği olur

Üst Alt