Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski raporu e-Devlet sistemine nasıl işletirim?

xmoje

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
"Merhaba, elimde daha önceki yıllarda aldığım ıslak imzalı bir engelli raporu var ancak bu rapor e-Devlet veya e-Nabız sisteminde görünmüyor. Bu raporu dijital sisteme işletmek veya güncel hale getirmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
Merak ettiğim noktalar şunlar:
  1. Sisteme İşletme: Eski raporumu sadece sisteme kaydettirmek için hastaneye gitmem yeterli mi, yoksa tüm süreci baştan mı başlatmam gerekiyor?
  2. Muayene Şartı: Yenileme işlemi için tekrar heyete girip tüm branşlarda muayene olmam zorunlu mu?
  3. Başvuru Yeri: Bu işlem için raporu aldığım hastaneye mi gitmeliyim yoksa herhangi bir yetkili hastane bu işlemi yapabilir mi?

@xmoje, eski raporunuz sürekli ise aldığınız hastaneye rapor bölümüne raporunuzla gidin raporumu ulusal veriye kaydetmek istiyorum deyin yapınca sadece e nabızda rapor numarası gözüküyor komple gözükmez yeni rapor oranlarını düşürüyorlar aldığınız eski rapor oranını bulamazsınız e devlette e nabızda gözüksün diye rapor çıkarmayın bence

Merhabalar,

Elinizde mevcut raporunuzu kesinlikle e devlet erişkinler sağlık raporu sistemine eklemiyorlar. Raporunuzu yenileme işlemini yapmanızı istiyorlar.
Eski raporunuzu sadece e nabız da rapor no ve rapor tarihi görünüyor. Raporunuz görünmüyor.
Aynı olay başıma geldi , gidip mecburen yeniden rapor cikarttirmak zorunda kaldım.
Cimer e yazdım , il sağlığa gittim. Maalesef yenileme işlemi yapmak zorundasınız dediler , e devlette görünmesini istiyorsanız diyip gönderdiler.

Muayene olmadan rapor alamazsınız, yenileme demek. Tekrar heyete girmek demek oluyor zaten.

Raporu aldigin hastaneden yaparsan işlemin daha iyi olur , eski raporunu ver. Durumunu anlat.
Emeklilik için gittim. İşlem yaparken muayene bile etmedi. Yüzeysel baktı ,mevcut raporunun aynısını yazdılar.

Merhaba, sistemde görünmüyorsa ne zararı var? Görünürse nasıl bir avantajı oluyor?

E nabızda raporu kontrol ettiğimde raporun, fotoğrafsız halini .pdf formatında görebiliyorum.

Üst Alt