Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimi kendime vasi olarak atayacağız

dustypages

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
123
çok düşündüm yasal olarak korunmaya muhtaç olduğumun farkına vardım.çünkü kişilik olarak herşeye tuzlukla koşan bir yapım var. şüpheci değilim hiç. şüphelenmemem gereken şeylere şüphe ediyorum ama şüphelenilmesi gereken şeylere de bilişşsel bağışıklığım yok.o yüzden eşimi vasi olarak atayacağız. bütün yasal işlemlerimden eşim sorumlu olacak.

çok mutluyum.kimse beni kandıramayacakcyasal olarak.şizofreni hastaları olarak çok iyi bir hak bence

Bende de babam "yasal koruma" oldu. Vasi tayinine kesinlikle bulaşma. Memurluğun riske girebilir.

🖐️Hakkında hayırlısı olsun. Bu süreci, kazasız belasız atlamanı dilerim...

Son düzenleme:
Babam bana yasal koruma olmadan önce avukatlara danıştık. Onlardan aldığımız bilgi bu şekildeydi

Ama 14 sene öncesinden bahsediyorum. Güncel kanun/ mevzuat değiştiyse bilemem

Son düzenleme:
Kamuda memurum vasim var kurumda biliyor. Belki sözleşmeli personel için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Vasi konusuna gelince iyi düşün taşın bunu kaldırmak basit değil. Vasi atamak yerine eşine yazılı beyan ver. Bana birşey olursa Egm personellerinden şikayetçi olmayacağım beni hastaneye yatırsınlar diye. Gibi artık nasıl işine gelirse. Bende vasi var kaldırmayı düşünüyorum.

Üst Alt