Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emeklilik şartlarım tamamlanmış mı?

türk

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Gönülden selamlar .

1965 doğ tarihim ssk başlangıç 1986 .1993tarihinde iş kazası sağ diz altı ampute .sürekli iş görmezlik maaşı alıyorum.2012.tarihinde sgk sevki ile 40 vergi indirimi adım maliye ve Ankara sağlık kurul onaylı 9. 2014 itibarı ile 3004 prim günüm var 18 ay askerliğimi ödemek için müracat ettim .şu ana kadar edindiğim bilgiler ışığında askerliğimi öder isem 540 gün .2014 aralık gibi bu iş bitiyor.öğrenmek istediğim eksik veya yanlış hesap varmı* ben 3600 gün tamamlandığıda 40 vergi indirim hakkımla erken emekli olabiliyormuyum ve iş görmezlik ile erken emeklilik 2 maaştan fazla olanın tamamı az olanın yarısı kanunu geçerlimi

teşekkürler.

Evet 3600 güne tamamladığınız zaman olursunuz, ve hangisi fazla ise onu tam, diğerinin yarısını alırsınız. Doğru bildikleriniz.

selam cevabınız için çok teşekkür ederim .iyiki varsınız .kabul ederseniz .ilk emekli maaşım ile teşekkür hediyesi göndermek isterim. güzel ve özverili çalışmaların.takdir edilmesi gerekliliğine inanırım.

Düşünmeniz yeterli çok teşekkür ederim.

Üst Alt