Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emeklilik için başvuru yaptım. Sonuç ne kadar zamanda belli olur?

BUYUKADALIM69

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ssk ya raporu onaylanıpta erken emeklilik için başvurusunu yapıpta kaç ay .da işlemleri tamamlanmış olan arkadaşlar sizde burdan bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim sonucta ssk ya başvuralı bir ayı gecti hiçbir şey gözükmüyor sadece ssk evrak aramada zimmette alındı ertesi günde zimmetten cıkarıldı diye yazıyor vergi dairesine soruyorlarmış vergi indirimi varmı yokmu diye bu işlemler ne kadar sürüyor bilen arkadaşlar yorum yaparsa selamlar

Yaklasik 2,5 ay suruyor. En azindan benimkisi oyle oldu. 31.05.2013 de dilekcemi verdim. Dun SGK aradigimda bana Agustos da maas alabilecegimi soylediler.

Valla ben bir vergi indirimi almak için 6 ay uğraştım ve ankaradayım gerisini sen düşün. :confused:

Apprentice arkadaşım ben vergi indirimi aldım yüzde 58 oyanladı ankara ssk.ya emekli olmak için başvurdum dedilerki vergi dairesine soracagız vergi indirimini bu süreç kaç günde biterde maaşımı alırım

Valla bende vergi indirimini yüzde 65 ile aldım ama alana kadar bir bana sor neler çektim. Kağıtlarını verip bekleyeceksin sonraki hafta aramaya başla. Gün aşırı ara sor. Bu arada kaç yıl oldu rapor oranın ne?

Raporumu alalı 1 seneyi gecti onaylanmasıda 6ayı buldu şekerden tansiyondan birde parmak eksikligi var

01.01.1986 4047 günüm var az önce vergi dairesini aradım ssk dan yazım geldimi diye sordum gelmiş imzadaymış tekrardan ssk ya gitmesi adi postayla gidiyormuş 15. 20 günü bulur dediler

İşallah tez zamanda emekli olursun abi. Benim de kalbimde sorun var önce yüzde yüz rapor aldım. Onu yüzde 60 düşürüp vergi indirimi aldım. 3000 günüm var 600 gün sonra bende başlıyacak :D koşuşturmalara

Seninkiside hayırlısı olur inş sık dişini 600 günde tez şekilde gecer inş

Üst Alt