Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erişkin sağlık kurulu heyet başvurumu nasıl iptal edebilirim?

selenyılmaz9395

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben sağlık kuruluna başvuru yaptım kasım 2024'de poliklinikleri dolaştım muayene oldum en son evraklarımı heyet sekreterliği'ne vermem gerekiyordu vermedim. Başka bir hastaneye gideceğim bu durumda e-nabızda sağlık kuruluna girdiğim gözüküyor ne yapmalıyım heyet sekreterliği'nden gidip sildirmeli miyim? Yoksa başka hastaneye direk gitmeli miyim?

O zaman doktorların yazmış olduğu tanı bellidir

merhaba,

süregen hastalık olarak bugün heyete girdiğimizde, rapor oranı yani iş gücü kaybı %40'ın altında çıkarsa tekrar ne zaman başvurabiliriz? ya da tekrar başvuru yapabilir miyiz?

@Mustafa 1972,
Sağ kulağımda 65 sol kulağımda 55 duyma kaybı var böbreğimi biri doğuştan yoktu ve yine sol taraf yüzümde felç var heyete girdim bana verdikleri puan toplam 25 felandı sonra dediler ki sen bir de göze git. Bende gitmedim zoruma gitti çünkü başka hastaneye gitmek istiyorum onun için hakkımı yediler

Nasıl iptal etmen gerekiyor Muş peki.aradinizmi yada heyet sekreterliğine sordunuzmu efendim

Siz önce bu konuyu kurul sekterligine sorun daha sonra buradaki arkadaşlara.ben bile böyle bir olayı ilk defa duydum

2013 Yılında bende sağlık kuruluna girdim. bütün doktorları gezdim. İşitme testinden çalışan kadın benim işitme testimi düşük işaretledi. Bana mobbing uyguladı bir de bas düğmeye diye. Askerde 3 gün test olduğum işitme desibelin altında rakam verdi. Bir muaneye sırasında biri ile konuştum. bana boşuna girme dedi bu oranla yüzde 40 alamazsın dedi. Ben de haksızlığı uğratığımı düşündüm. Kağıtı vermeden eve geldim :) 6 ay sonra tekrar başka hastahaneye gittim. Askeri hastahanenin verdiği oranları verince bende raporu sağlık kuruluna verdim. ve heyete girdim engelli raporumu aldım. Bence düşük oran verdi ise sgk heyetine girme. 2013 yılında e-nabız yoktu.

@adil12,
Yani direk başka hastaneye gidip muayene olmalıyım değil mi?

@selenyılmaz9395,
Ben zaten şuan ankara bilkent şehir hastanesine randevu aldım bana da odyometri testinde mobbing uyguladı doktor düğmeye basmassan sana sonuç vermiycem dedi ve ben 1999 yılında Marmara depremini yaşadım kulağımın üstüne duvar yıkıldı işitme sorunum ordan meydana geldi buna rağmen işitme testinde benim desibelimi hepsini düşük göstermiş

@selenyılmaz9395,
Aynısı bana da oldu. Bende açıkca rüşvet istedi ,Benim dediğim yerden işitme cihazı alırsan sana güzel oran veririm demek istedi. iki işitme cihazı o zamanın asgari ücretin 4 katı idi. Bende o kadar para ne arar. Bende başka bir hastahanede dürüst bir odyomestrik buldum. Araştırdım biraz. Bence heyete girme. Başka hasthaneden randevu al orada dene bir şansını. Kim nerden anlıyacak. Ben öyle yaptım.

Bir şey soracam.

Ben askeri hasthanede işitme testine girdim. 3 gün işitme testi. 1 'gün 45 dakika 2'gün 45 dakika 3 gün 20 dakika. İşitme testi yapıldı. Sonra test sonuçu ortaya çıktı.
SGK sağlık kuruluna giriyoruz. 3 dakika ta biten bir test ile bizim işitme test sonuçumu söylüyorlar. Allah aşkına böyle bir işitme testi olur mu.

@adil12,
Tamam dediğiniz gibi yapıcam çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için 🙏😊

Benimde yaklaşık 30 dakika felan sürmüştü işitme testi ses dinlettiler rüzgar sesi sonra kelime söylediler tekrar etmemi söylediler o şekilde olmuştu

@hanifeaydin,
Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde heyete girmiştim inanın ki ölmediğime şükrediyorum çünkü hastanede kediler fareler cirit atıyordu.. İlaçlı emara gircektim damar yoluma tek kullanımlık şırınga ile ilaç vermesi gerekirken herkese kullandığı şırınga ile ilaç verdi ve ben iyi ki enfeksiyon kapıpta ölmedim. Siterilli suyun içine koyuyorlar daha sonra şırıngayı

@caan006,

Geçmiş olsun🙏 keşke bende emeğimin ve hakkım olan puanı alabilseydim malesef sonuç alamadan heyete girmekten vazgeçtim..

İnşallah alırsınız sizede çok geçmiş olsun 🙏

Üst Alt