Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastasıyım. EKPSS ile hemşire kadrosuna atanabilir miyim?

ahmet1994

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar ben de 14 yildir epilepsi hastaligi var lise mezunu hemsirelik okudum benim ekpss ye girme sansim var mi?? Cvplariniz icin tskler simdiden

Rapor alınmalı öncelikle (%40 ve üzeri olmalı), EKPSS sınavında başarılı olunmalı, eğer ki hemşire kadrosuna atanırsanız, görevi yerine getirip getiremeyeceğine bakarlar, yani demem o ki bu 2014 EKPSS yerleştirmesinde çok sorun yaşayan oldu.

Ben 2014 te normal kpss ye girdim 2016 da EKPSS ye girmeyi dusunuyorum. cvbiniz icin tskler

EKPSS ye girebilmeniz için en az %40 oranında engelli raporu almanız lazım. Arkadaşın dediği de doğru, 2014'teki EKPSS yönetmeliğine göre artık atanacağınız görevi yapabileceğinize dair raporunuz olması gerekiyor. Bu sebeple atamanızın kesin olabilmesi için çok yüksek oranda (%60 ve üzeri), ağır özürlü ibaresi bulunan ve özellikle örneğin sorumluluk gerektiren işleri yapamaz gibi (ki genellikle epilepsi hastalarına bu tür teşhis yazıyorlar) bir rapor almamanız gerekiyor. Alacağınız raporun oranının %40-59 arasında olması, hafif engelli yazması, ve çalışabilir yazması sizin hemşirelik gibi sorumluluğu ağır görevlere atanamanızın yapılmasını kolaylaştıracaktır. Hakkınızda hayırlı olsun.

vala yüzde kaç olduğunu ben de tam bilmiyorum doktor sadece dedi sana kaç lazım dedim yüzde 40 ve üstü dedi hayırlı olsun bende bilmiyom:) hayırlısı inş.

Üst Alt