Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi hastası olup ekpss ile atanan var mı?

Asude

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Beynimde tümör var iki kere ameliyat geçirdim ama hepsi temizlenmedi bu yüzden epilepsi nöbetleri geciriyorum İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun oldum engelli grubuna girdigimi yeni öğrendim bu konuda ne yapmam gerekiyor ekpss hakkında hiçbir bilgim yok beni bilgilendirebilirmisiniz?

geçmiş olsun allah yardımcınız olsun heyet raporunuz varmı varsa oranı nedir? %40 ve üzeri olması lazım o sınava girebilmeniz için.

Bursa Uludağ Tıp fakültesi

Teşekkür ederim hayır rapor almadim engelli grubuna girdigimi yeni öğrendim

Benim ki de beyin tumoruydu %60 aldim seninki tam alinamadigi icin daha cok alirsin

Öncelikle tam teşekkül bir hastaneye gidip heyete raporu almalısınız. Dediğim gibi %40 ve üzeri engelli sayılıyor. Bu alıcağınız rapor engelli sayılıp size tanınan birçok haklardan yararlanmanız için gereklidir.(Erken emeklilik, Şehiriçi ulaşımdan ücretsiz yararlanma, Şehirlerarası ulaşımda indirim sağlama vs.)

Çok çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiginiz için nasıl sevindim hastaligima anlatamam :)

Bende bir Epilepsi hastasıyım.. Bazen Yüce Allah'ım için bana bu rahatsızlığı verdiği için şükürler üstüne şükürler diliyorum.. Sizlerede fazlasıyla tavsiye ediyorum.. Birde sormak istedigim arkadaslar sizinkide beyin tümörü öyle gördüm.. Düşünüyorumda sizdede bu Epilepsi rahatsızlıgımız sonradan mı basladı.. Misal benim ki 2-3 yıl olacak.. Sizinkide mi bu sekilde...

Bana sorduysaniz ben epilepsi falan olmadim sadece amaliyat oldum tümor alindi 3 yil oldu

evet benimde sonradan oldu kaza yaptım beyinden 2 sefer amaliyat oldum %20 rapor verdi doktorlar.

Üst Alt