Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliyim ama Değilim

atasever

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben bir engelliyim ama kendimi engelli hissetmiyorum ve görmüyorum,
nedenmi nedeni açık biz zaten emanetçiyiz bu dünyada bu vucütta emanet verildi,yani sahibi biz değiliz sahibi istediği şeyi alır veren de ALLAH alanda,yani biz veya bizler daha ne yapa biliriz,söyleyin ama şuna eminim bunun mükafatı muhakkak vardır.bu sözlerime karşı çıkanlarda olabilir olsun canınız sağolsun,her insanın iradesi farklıdır.

cevap

nedense cevap yazılmıyor çok ilginç kaç gündür
vallahi şaşırdım .ben bu sözlerime destek gelecek diye çok ümitliydim.ama nedendir çıt yok

Engeller yıldırmaz beni
30 yıldan beri tekerlekli sandalye ile günluk işlerimi yapıyorum .Tek başıma ve yanlız yaşıyorum.
Kazadan sonra hep şöyle dua ettim:'' Allah'ım, belimden aşası felç olarak yaşasam da
sana şükürler olsun .Beni kimseye muhtaç etme.Maddi-manevi güç ver.Bu durumda da olsam sana
her zaman kul olmaya hazırım .Canımla birlikte bana her şeyi sen verdin, yine sadece dilediğin
zaman sen alabilirsin .Bana emanet olarak verdiğin vucudumun bir kısmını yine sen geri aldın,
Geri kalan vücudumun sağlıklı kısımlarını güzel ve yararlı işlere kullanmak için bana yardım et.
Dualarım kabul oldu. Bu gün sağlam insanların bile beceremeyip yapamadıkları
yararlı işleri yapabiliyorum .Hem de destek yerine engel ve köstek olunmaya çalışılmasına rağmen,
Herkese sağlıklı günler diliyorum.Saygılarımla
http://naimsavileparapleji.sitemynet.com

Dünyada yapılan herşeyin karşılığını ebedi hayatta herkes mutlaka alacaktır iyi veya kötü bunu inkar eden yok olamazda bu hayat sınavında bize verilen soruda bu engelli olmak zor ama biz bunun cevabını vermeye çalışıyoruz elbette ki ebedi hayatta verdiğimiz cevabın karşılığını alacağız hepimiz bunun bilincindeyiz saygılar...

atasever arkadaşım forumlarımız noral bir basım evi gibi çaılşamkta (maaşallah) yani demek istediğim yeni yazılan bir yazıya ancak sıra geliyor.

Çok aceleci davandığınızı düşünüyorum. Biraz sabır lütfen.

Geleiyim yazınızz öyle veya böyle bir can taşıyoruz. Önemli olan o canı layıkıyle ve onur ile taşımaktır.

Saygılar.

Üst Alt