Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye Araç Satmayan Firmadan Bir Rezillik Daha

araç aldığım firmada bana ayıplı ürün sattı...
sıfır aldığım araç da 2 hafta sonra sorun yaşadım 1800 tl fiyat çekildi ve hiç bir şekilde garanti kapsamına sokmadı.
Allaha havale ediyorum...

Ferit Şahenk neyi doğru dürüst yaptı ki bunu yapsın, Bu problemi yaşayan şahıs alsın bu belgeyi şikayet dilekçesi ile Almanyadaki WOLKSWAGEN şirketine şikayette bulunsun görün bakalım Almanlar Şahenke cezayı kesiyor mu kesmiyormu ondan sonra Almanlar Wolkswagenin dstribütörlüğünü bile başka aileye verebilir. :))
Bu ülkede ağlamayan çocuğa meme yok :))

Anlamadığım bir husus var benim...

Bu belge başlı başına bir ahlâki sorun tamamda böyle bir belgeyi imzalarken aklından ne geçiyormuş bu vatandaşın? nasıl olur da böyle bir belgeye imza atar? ne bileyim beşer şaşar fakat hem kalkıyorsun böyle bir belgeye imza atıyorsun sonrada kalkıp sosyal medya üzerinden hak iddia etmeye çalışıyorsun. Buda ayrı bir konu yani. itiraz edip 14.000 TL'lik masrafı 5.000 TL'ye düşürebilen bir adam bu belgeyede bal gibi imza atmaz.

(diE);

Adamın arabası serviste rehin kalmış, üstüne bir de otopark parası istemişler..

2010 model Volkswagen aracımız var. Şanzımandan gelen sesten dolayı 3 kere servise gitti. Fakat servisteki Ustalar! sorun yok dediler ve aracın beyni şanzıman arızasından Boğaz köprüsünde kendisini kitledi. 1 hafta kadar İstanbulda serviste kaldı parça felan değiştiler. Maliyetin bir kısmını yine biz ödedik. Araç şuan Antalyada ve servise orda girdi yine parça değişilmiş. Fakat bu sefer bizimkiler direk Volkswagen genel müdürlüğüne Almanya ya mail atacaklar. Bakalım sonuç ne olacak sizi bilgilendiririm.

Nicomedian89;

Geçmiş olsun, aracınız otomatik mi manuel mi acaba?

Nicomedian89;

Siz de DSG şanzıman mağdurusunuz yani, emsal dava var bildiğim kadarıyla, o şanzıman kusurlu, para vermeyin hakkınızı sonuna kadar arayın..

engelliye neden araba satmıyorlar başlık dikkatimi çekti ? kim bunlar neyin nesi neden engelliye araç satmıyorlar ?

BlueWorld;

Bu forumda konusu açılmıştı, malum firma engelliye araç satmıyoruz demişti..

Üst Alt