Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

umut fakirin ekmeğidir. bugün çok iptal var. inşallah bizim madde de iptal furyasından nasibini alır :)

İnşaAllah 67 oldu.birazdan ara verirler sonra naci bey gelir:))

67. maddedeyiz gecenin son anına bırakıp oldu bittiye getirmesinler
71 oldu heyecan dorukta

Son düzenleme:
Kaç kaldı dısardayım bakamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Apar topar, oldu bitti’ye gelecek gibi..biri ciksa,arkadaslar magdur dese!!!
Alin engelimizi,verelim bize tanidiginiz tum hakkimizi...sizin olsun avanta adini verdiginiz ötv’niz

yarına kaldı yaa

kasıtlı olarak yarına bırakıldı diye düşünüyorum. naci de olsun mecliste

Maliye Bakanı Naci Ağbal. 0 530 637 1212 herkes arasın danışmanına not bıraksın.

Yarın 2 de başlıyor genel kurul ama maddeye geçmeleri 5 i buluyor

Arkadaşlar bu gece beni çok derinden üzen şeyler oldu. önce 72 madde görüşülürken son bir umut maliye bakanını tekrar aradım. danışmanı çıktı yine.terslenir gibi oldu 2 defa aradınız notunuzu ilettim tekrar tekrar neden arıyorsunuz dedi. bakan ile görüşmek istiyorum ben dedim. günde 300 kişi arıyor bitek sizin mi derdiniz var sanki dedi. dedim vatandaş olarak bakanımla konuşamaz mıyım cumhurbaşkanımız ile vatandaş ile telefonda konuşuyor. neyse sonra tatlıya bağladım kapattım.

bu olayın üstüne whatsapp tan sık sık yazan bir arkadaşımız var. araba alma aşamasında. bu kanunu 01.01.2018 de yürürlüğe gireceğini defalarca söylememe ve burada yazılmasına rağmen bugün ısrarla tekrar soruyor aynı soruyu. aynı anda kaç kişiye cevap vermeye çalışıyorum ve kimseyi kırmamaya çalışıyorum.

bunun üstüne yine forumdan çok değerli çok sevdiğim bir kardeşim ile whatsapp tan yazışıyorduk aynı anda. madde yarına kalınca danışman ile de takışınca kızdım dedim ki naci ağbal ın numarasını attım sana sitede sen paylaşır mısın numarayı bana veren arkadaşa ayıp olmasın neden paylaştın demesin dedim. bana şu cevabı verdi; başım belaya girmesin sakın. kendimi enayi gibi hissettim biran. çok çok özür dileyerek kendisinden bunları söylüyorum. çünkü senin gibi düşünen birçok korkak yüzünden bu mücadeleyi kaybetmek üzereyken naci ağbal ile konuşma fırsatını buldum az önce.

bakan beye istediklerimizi söyledim. bu madde ile ilgili çalışmanın sürdüğünü bitmediği için de genel kurul un bu akşam bittiğini söyledi. ama değişiklik ile ilgili hiçbir bilgi vermedi. neyse arkadaşlar bu olaylardan ötürü benden paydos artık. hakkınızı helal edin. ulaşabileceğim ilgili ve yetkili en üst kişiye ulaştım. bundan sonrası Allah a ve bakan bey in merhametine kalmış. hoşçakalın. yarın sabah psikolojim ne olur bilmiyorm. bu can sıkıcı olaylar yüzünden bu gece bunları yazıyorum.

Taner bey çabanız taktire şayan ,bazı kişiler ve durumlar bu mücadelede moralinizi bozdu bu açık ama yine de yılmadan asıl ulaşılması gereken kişiye ulaşıp konuştunuz,yaptığınız asla enayilik değil ki bu gibi konularda numara paylaşmak niye kötü olsun sonuçta bu şahıslar benim vekilim ki ben asılım yani ben temsil yetkisini veriyorum onlara ,

birkaç sayfa önce verdiğim numaralar var ve ben o numaraları nette arayıp bulmadım bizzat başka bir işim için görüşmüş olduğum vekil bakan vs idi o kişiler ve korkmadan yazdım ,bu kişiler ulaşılmaz ve yahut öcü değil sadece bizim günlük hayattaki işlerimizi yürütmemizi sağlayacak kanun ve tasarıları hazırlayan devlet memurları,tekrardan çabalarınız için teşekkürler.

bizlere umut oldunuz yardım ettiniz siz olmasanız bu iş buralara gelmezdi kararınız buysa saygı duyuyorum ama yurudugunuz yoladaki taşlardan kaynaklı ayagınızda olusan yaralar sizin madalyanızdır pes etmeyi size yakıştıramadım ustelik son nokta da vazgectiğiniz nokta kaybettiğiniz noktadır cok saolun selamlar dualar

k_c

Pes etmek mi ben mi :) sadece bilgi paylaşımına paydos. Yarın herkes nasibine düşeni öğrenecek bakalım. Hayırlısı. Olmadı anayasa mahkemesi. Ben asla pes etmem.

tanerbudak

TANER KARDEŞİM SEN CESARETİNDEN DOLAYI BİŞEY KAYBETMEZSIN, SANA BISEY YAPACAK OLSALAR COKTAN OLMUSTU. HAKKINI HELAL ET BİZE ÇOK EMEK HARCADIN YILMADAN USANMADAN, GIRISIMCI INSANLAR HAYATTA HIC BIR ZAMAN KAYBETMEZLER.. KONUSMAYI ADABI SAYGIYI ESIRGEMEDIKTEN SONRA VATANDAS HAKKINI ARAMIS ÇOKMU. BEN HIC PISMAN DEGILIM BURDA PAYLAŞIMLAR YAPTIK GERISI BUYUKLERIMIZIN TAKDİRINE VE ALLAHA KALMIS. HAKKIMIZDA HANGISI HAYIRLISI YUCE MEVLAM KARARINI VERMISTIR. SENIN ICIN RAHAT MI SEN ONU SOYLE, NE DEMISLER SEN İŞİNİ KIŞ TUT YAZ GELİRSE BAHTINA, TEKRAR SOYLUYORUM HAKKIMIZDA MEVLAM HAYIRLISINI KARARLAŞTIRMIŞTIR.

Burada haset, birbirini çekemeyen kişilerler de karşılastık, bi kaç çürük elma için tüm sepet atılır mı? herkes kendi yaptıklarından sorumludur, yaptıklarının bedelini çeker. senin liderliğinde emeklerin sayesinde ufakta olsa sesimizi duyurduk, fikirlerimizi paylaştık. NE mutlu senin gibi düşünen insanlara, birlik beraberlik böyle olur zaten. şimdi hayatımda en beğendiğim hikayeyi aşağıda paylaşıyorum ve hepinize saygılarımı sunuyorum.. Burda emeğiniz geçti Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin, Benden yana hakkım helal olsun!

KARINCA VE HZ İBRAHİM
Nemrud, ona karşı gelen Hz İbrahim peygamberin ateşte yakılması emrini vermiş. Meydanda odunlardan büyük bir yığın yapıp odunları tutuşmuşlar. O kadar büyük bir alevmiş ki bulutlara kadar yükselmiş. Bütün hayvanlar ateşten korkmuş kaçmış. Nemrud, ne güçlü bir kral olduğunu herkes anlasın, görsün istemiş. Nemrud'un askerleri İbrahim peygamberi mancınıkla ateşin tam orta yerine atacaklarmış.

Bu sırada göklere kadar varan ateşe doğru bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile telaşla gidiyormuş. Başka bir karınca onun bu telaşını görüp sormuş:

Acele ile nereye gidiyorsun?

Telaşla yetişmeye çalışan karınca, ağzındaki bir damla suyu ellerinin arasına alıp cevap vermiş:

Haberin yok mu? Nemrud, İbrahim peygamberi ateşe atacakmış. Meydana ateşin olduğu yere su götürüyorum.

Diğer karınca kahkahalarla gülerek demiş ki:

Senin yanan büyük ateşten haberin yok mu? Ateşe hiç bakmadın mı? Ne kadar büyük, senin bir damla suyun ateşe ne yapabilir ki?

Bir damla su taşıyan karınca:

Olsun, hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır.

Hayat akarken geçmişte de günümüzde de zalimler hakim olsa da gücünüz yettiğince zalime karşı durulmalıdır.

27 Eylülde bu yasanın meclise sevkedildiğini öğrendim.1 Hafta internette ve bu forumda gezindim bir başlık,başlık altında 1-2 sitem yazısından başka bir tepki göremeyince 1,5 yıldır gelmesini beklediğim araca 1 ay bekleme süresi verdiklerinden her halde bir numara olmaz böylece geçer bu deyip gidip alakasız bir araç aldım.

Taner Budak gibi birinin varlığından haberdar olsa idim yeminle beklerdim.Tüm çabaları için kendisine müteşekkirim.Keşke bu yasa hiç olmasa idi ama davulda tokmakta hükümetin elinde istese 70.000 şeklinde çıkarırlardı ama tek başına sanki binlerce kişiymişcesine gürültü patırtı çıkartıp erk sahiplerini ürküten bu arkadaşa teşekkürü borç bilirim.Nede olsa ölmezsek 5 yıl sonra yine araç alacağız.

Arkadaşım ne içtin diyesim var,madem öyle sen arabaya da binme götür parasını desteklediğin insanlara ver.

Ne yazık ki bu yasayı çıkaranlar engellilerin hakkına göz dikiyor
bırak engellilerde aileleri için menfaatini gözetsin.

Engellilerin maaşları dahi elinden gidiyor,iş istihdamı sağlanmıyor
şimdi böyle bi yasayla engellinin bir başka hakkı daha elinden alınıyor.
kaldı ki ben 1 milyonluk aracı alabilecek engelli göremedim engellide de zaten bu kadar para çıkmaz,demek sen 1milyonluk araca biniyorsun ki bunu kendine dert ettin.

Sonuç olarak bu haktan sende faydalanacaksın ama aksini söylediğine göre engelli değilsin ve bu forumdaki varlığını sorguluyorum bunları yazarken.

sendeki engel durumuna baktığımda 500binlik aracın sana ücretsiz verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Sen bunları yazarken Utanmıyorsan
Haklı iken hakkını savunan adamın utanacak hiç bir şeyi yoktur'
konya42

tanerbudak helal olsun
ciddiyim aday ol oy verelim ben böyle hakkını arayan birisini görmedim
kimseyide kafana takma yanındayız

tanerbudak

Kardeşim yanındayız, moral bozma emeklerini herkes gördü karşı çıkanlar yada moral bozanlar menfaati olmayanlardır, yada çekemeyenler.

Takma kafanı inşallah bu mücadelemiz sonuç bulacak.

Taner bey yaşanılan olumsuzluklara rağmen 1 gün daha umut için olmak güzel.Sizin gayret ve emeklerinize destek olmaya çalıştık.Bir düzenleme muhakkak olacak ise inşaAllah Lehimize bir düzenleme olur.Hayırlısı olsun.

taner bey bugüne kadar yaptıklarınız için teşekkürler. siz öncülük etmeseniz belki bu aşamalara bile gelemeyecektik.

ben yazdım bakana banada değerli kardeşim 195000 olan aracı alabilirsiniz yazmış
ya o ya danışmanı bilmiyorum

Üst Alt