Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Nagihan07;
umarım düşüncenizi gerçek hayatta yerine getirir ve hizmetli kadrosu için başvurursunuz. dileklerim sizinle ve aynı düşünceyi paylaşan herkezle
mesajımı düzelmeden eklemek istiyorum.
engelinize göre zıt oranlı hizmeli alanı seçebilirsiniz belki birilerinin fikirlerini zaman değiştirebilir.
lütfen sizde engel durumunuzu belgeleyen resim paylaşın
Hizmetli kardolarını bugüne kadar yazmadım yazmayı da düşünmüyorum - bir kaç farklı meslekten belgem var iyi puan alırsam onları eklemeyi düşünüyorum.. olursa olur olmazsa büyük dert değil memurluk.. rapor neden paylaşıyorsunuz anlamadım içimizde raporlara bakarak yorumlayabilecek Tıp uzmanı yok.. Çok merak ettiyseniz benim engel olranım %62 Parkinson + Koah
bir kaç farklı anlam çıkarıyorum kendime göre.belirtmek istediğim hizmetli kadrosunda siz çalışmayı önerirken neden kendiniz seçmemeniz(özel deyilse lütfen paylaşın), mesleğiniz var puanınız seçtiğiniz alana yeterse(umarım girersiniz), yetmezse memurluk dışında özel sektörde çalışırmısıınz(mesleğiniz var belgenizde)Nagihan07' Alıntı:Hizmetli kardolarını bugüne kadar yazmadım yazmayı da düşünmüyorum - bir kaç farklı meslekten belgem var iyi puan alırsam onları eklemeyi düşünüyorum.. olursa olur olmazsa büyük dert değil memurluk..