Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin borçlarını ödemesinde sağlanan kolaylıklar var mıdır?

aliercan4

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben adanada oturuyorum evimiz müşterek dededen kalma 3 katlı 3 amcanın ben babamın payındayım ev 1998 depreminde zarar görmüştü belediye evi ya güçlendırırsınız yada yıkarız dediler bizde bir mütahitle projeli güçlendirme işine girdik bize ilk önce 15 bin kadar gider dedıler ama işin içine girince 40 bin tl aşağı yukarı masraf gitti ev yeni baştan yapılmış gibi oldu.ben başlarken 2 tane bileziğimiz vardı 50gr sattım 5 bin gibi tuttu ama şimdi borç altındayım beledye başkanına kaymakama nereye başvurduysam kimse bana yardım etmiyo bimere yazıyorum onlar valiliğe valilik kaymakamlığa kaymakamlık beni sosyal yardımlaşmaya gönderiyo ve sonuç sıfıır şimdi borç altındayım. evde aç bir haldeyiz bülent abi ne olur bana bir yol göster ben sadece özet yazdım eğer benı birebir dinleseydın bbülent abi perişan bir haldeyiz borçlar yüzünden tlf numu açamıyom oturan boğa bana bir yol göster slmlar

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt