Merhaba arkadaşlar...
Ben geçen yıl yaz tatilimi engellilerinde havuzunda çok rahat faydalanabildiği marmaris içmelerde bulunan panorama park otel'de (Park Hotels'e Hoşgeldiniz... www.parkhotels.net ) yapmıştım.otelin havuzunda Aqualift denilen bir asansör sistemi vardı ve ayağını elini kullanamayan engelli arkadaşlar çok rahat havuza girip çıkabiliyordu.
bu sene farklı yerlere gitmek için araştırma yaptım.özellikle havuza girebileceğim oteller arıyordum.
Öncelikle bu Aqualift denilen asansör sistemini yapan firmayı buldum.
bu firma ( www.özgürbedenler.com ) ve başka otellerede bu sistemi yapıp yapmadıklarını öğrenmek için aradım.
Bana bu Aqualift sistemini taktıkları otellerin isimlerini verdiler.verdikleri otellerin hepsini aradım ve bu sistemin olup olmadığını teyit ettim.sistemin şu anda aktif kullanıldığı oteller şunlar:
Limak oteller grubu Limak Hotels / Antalya - Lara - Belek - Kemer - Ankara
bu oteller grubundan Limak limra kemer otelinin kapalı havuzunda bu sistem bulunuyor.ve aktif kullanılıyor.
otel haziran ayı fiyatınıda çift kişilik odada kişi başı 180 tl.
tek kişilik odada kişi başı 245 tl dediler.
otel herşey dahil sistemiyle çalışıyor.
Diğer otelde
Sensimar Otel sensimar.com: Home
Otelin kapalı havuzundada bu sistem bulunuyor ve aktif kullanılıyor.
Otel haziran ayı fiyatı olarak çift kişi odada kişi başı 150 tl fiyat verdi.
Düşünen arkadaşlara iyi tatiller dilerim.
Ben geçen yıl yaz tatilimi engellilerinde havuzunda çok rahat faydalanabildiği marmaris içmelerde bulunan panorama park otel'de (Park Hotels'e Hoşgeldiniz... www.parkhotels.net ) yapmıştım.otelin havuzunda Aqualift denilen bir asansör sistemi vardı ve ayağını elini kullanamayan engelli arkadaşlar çok rahat havuza girip çıkabiliyordu.
bu sene farklı yerlere gitmek için araştırma yaptım.özellikle havuza girebileceğim oteller arıyordum.
Öncelikle bu Aqualift denilen asansör sistemini yapan firmayı buldum.
bu firma ( www.özgürbedenler.com ) ve başka otellerede bu sistemi yapıp yapmadıklarını öğrenmek için aradım.
Bana bu Aqualift sistemini taktıkları otellerin isimlerini verdiler.verdikleri otellerin hepsini aradım ve bu sistemin olup olmadığını teyit ettim.sistemin şu anda aktif kullanıldığı oteller şunlar:
Limak oteller grubu Limak Hotels / Antalya - Lara - Belek - Kemer - Ankara
bu oteller grubundan Limak limra kemer otelinin kapalı havuzunda bu sistem bulunuyor.ve aktif kullanılıyor.
otel haziran ayı fiyatınıda çift kişilik odada kişi başı 180 tl.
tek kişilik odada kişi başı 245 tl dediler.
Diğer otelde
Sensimar Otel sensimar.com: Home
Otelin kapalı havuzundada bu sistem bulunuyor ve aktif kullanılıyor.
Otel haziran ayı fiyatı olarak çift kişi odada kişi başı 150 tl fiyat verdi.
Düşünen arkadaşlara iyi tatiller dilerim.