Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere ehliyet kurslarında indirim uygulanıyor mu?

qunes

Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
H Sınıfı Almaya uygun olmayanlar için % 40 üzerinde özürlüler için İndirim yapılıyor mu? Yapan var mıdır? Var ise ne kadardır?

arkadaş serbest piyasa tutdura bildisiye para istiyorlar sen birkaç yere sor sonra pazarlık yap şuda ki kurs bukadar a veriyor siz kaça verir siniz gibi.. birde kursda senin raporuna uygun araçları varmı en önemlisi bu.. bunu ögren

bende B sınıfı(2010) ehliyet sahibiyim. bildiğim kadarıyla böyle bir uygulama yok. ancak "forsa"nın yazdığı gibi olabilir. ben kurs için herhangi bir indirimden yararlanmadım.. engelli olduğumuda biliyorlardı. H sınıfı ehliyet almak için uğraşıyordum ama öğrendimki H sınıfı aracı sadece engelliler kullanabilir gibi gibi kısıtlayıcı uygulamalar yüzünden beni B sınıfı ehliyet almamı tavsiye ettiler. ehliyet işlemleri içinde indirim varmı diye sordum yok dediler.. anlaşa anlaşa küçük küçük miktar indirdiler..

Üst Alt