Ne mutlu bizlere
Sevgili Efe;
Yazdığın mesajı şimdi okudum, doğrusunu söylemek gerekirse biraz da mahçup oldum. Güzel ve onur verici iltifatlarından ötürü teşekkür ederim.
Sevgili kardeşim; "Çözümün parçası olmayan, sorunun parçasıdır" felsefesinden hareketle kurduğumuz Engelliler ve Dostları Derneğimiz, kuruluş sürecinden kaynaklı birtakım maddi sıkıntıları ve daha öncesinden bu alanda yapılan "istismarları" bertaraf etme uğraşısına rağmen, üyelerinin sıkıntılarının hafifletilmesine, sıkıntılara sebep olan engellerin tespiti ve tespit edilen engellerin ortadan kaldırılmasına yönelik birçok çalışmaya imza atmıştır.
Her ne kadar uzun zamandır il dışında olduğun halde yüzyüze görüşemiyorsak da, aramızda olan olmayan birçok arkadaşımızın hayatındaki engellerin ortadan kaldırılması için verdiğimiz mücadeleler, her zaman bir şekilde olumlu sonuçlanmıştır.
Bu başarıların mimarı ve asıl neferleri sizlersiniz. Bana ve arkadaşlarıma sadece sizin bu başarılı ve azim dolu hayat mücadelenizinin temsil edilmesi görevi düştü. Bana ve ekibime verdiğiniz bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebiliyorsak, emin ol ki bunda yine siz değerli kader ortaklarımın bizlere verdiği moralin çok büyük katkısı vardır.
Bu vesile ile, ortaya çıkan başarılı tablonun her bir zerresinde hepimizin emeği, katkısı olduğu inancımı yinelemek isterim.
Sevgili Efecan, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da "ENGELSİZ BİR KIRIKKALE İÇİN mücadeleye devam" diyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Sevgili MİKO kardeşim;
Derneğimiz, Yıldız Hamamı'nın karşısında Türk Hava Kurumu binasının giriş katında faaliyetlerini sürdürmektedir. Senin gibi güzel kardeşimizi aramızda görmek, gücümüze güç katacaktır.
Selam, sevgi ve saygılarımla...
Bülent YILDIZ