Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler sadece poliklinik hizmetinde değil tüm tetkik tanı ve tedavi işlemlerinde öncelikli olmalıdır!

Konular
21
Reaksiyonlar
25
Merhaba kıymetli arkadaşlar, engellilerin çoğu bildiğiniz üzere hastaneye çok sık gidiyor. Orada sadece poliklinik hizmetinde öncelikli olmak yetmiyor. Kan tahlili, röntgen, tomografi, mr, vb herhangi bir tanı , tedavi , tetkik amacı ile yapılan tüm işlemlerde de öncelikli olmalıdır. Çünkü polilinikte önceliği olan engellininin diğer hastane içerisindeki hizmetlerde engelliliği bitmiyor devam ediyor. Muayene sırasında acil vakalar'dan sonra biz geliyoruz öncelikli muayene edilmesi gereken vatandaşlar sırasında. Fakat bu önceliğimiz sadece burada sınırlı. Oysa engellilik halimiz devam ediyor. Yani doktorumuzun yönlendirdiği birimlerde de T.C kimlik no girişi sonrası sistemin bizi engelli önceliği şeklinde atayıp fazla bekletmeden sıraya veya randevuya dahil etmesi lazım. Bununla ilgili eminim sizlerde sorun yaşıyorsunuzdur. Bu konuda başta Ankara'da ikamet eden arkadaşlar olmak üzere tüm engelli arkadaşlarımızın sağlık bakanlığına bu konuda dilekçe yazmasını istiyorum. Cimer üzerinden sakın yazmayın. Çünkü cimer bir dilekçe gibi değerlendirilmiyor. Sağlık Bakanlığı internet sitesi üzerinden posta adresine pttden dilekçemizi yazıp gönderelim. Ankara'da ikamet edenler veya yolu düşenler de dilekçelerini elden versinler ve takip numarasını alsınlar.

Bu şekilde sorunu çözebiliriz. Birlik olalım. Teşekkürler.

Geçen hafta doktor ultrrrason a gönderdi. Sıraya girdim. Bekliyorum sonra başkaları geliyor tak diye önceden giriyor. Dedim bunlarr yeni geldi nasıl giriyor. Acilden gelmişlerr filan öne atmış sistem. tam abartmıyorum 1 saat 10 dakika sonrra bana sıra geldi. Bu ülkede hastahanede çıldırmamak elde değil. Yaşlı bir teyze gelmiş elinde kimliği ile ultrason çektircem diyor. Görevli doktor istek yapmadan olmaz diyor ilk önce muane olmam lazım dedi. Teyze anlamıyor afaasfasfasfaifamfiafmai birr şeyler diyor gitmiyorda görevli çıldırıcak. Öbürü benim acilen ultrason girmem lazım benii öne al diyor . Tekerlekli sandalye ile gelen mi dersin kucakta gelen mi. Valla çok zor hastahanelerin durumu.

@adil12, işte durumu ciddi olan bizlerin öncelikli olması lazım. bilgisayar sistemine kayıt ve ekleme yapılır otomatik öne alınırız bunun için dediklerimin yapılması şart.

Herkesi engelli yaptılar sıra beklemek zorunda yız

Öyle deme ! Kahramanmaraş ve hatay depreminde çok sayıda insanımız engelli oldu : ( Bu sepeple bazı şeyleri değiştirdirler.

Üst Alt