Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bende Toyota Corolla Sedan Hybrid Flame X-Pack 2020 model için 186.000 Tl fiyat aldım.
Daha önce böyle limit vardı herkes 2 motor olsun şu olsun vs diye dert yanıyordu. Şİmdi ücret limiti geldi 1.6 motoru mumla arar oldular.Tekrar başvurdum Cimer'e. Sizde başvurun
Engelli ÖTV indirimiyle ilgili limitlerin arttırılması veya eskiden olduğu gibi sadece 1,6 motor sınırı getirilmesi hususunda daha evvel bir başvuruda bulunmuştum,
Hangi peugeot bayisinden fiyat aldınız paylaşabilir misiniz?
Peugeot sitesinde GTLine 1.2 Puretech 2020 modeli 373bin yazıyor.
Hem sınır 330bin hala 340binden bahsediyorsun.
Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.
Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.
Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.
Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.
Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.
Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.