Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler Günü'nde Engellendiler

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
202
3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebiyle Murat Kıvanç önderliğinde bir grup arkadaşımız yine EKPSS 2. atamaları için seslerini duyurmaya çalıştılar.
Ancak bu kez özellikle böyle bir günde engellendiler.
Murat Kıvanç yaşananları şu şekilde aktardı:
"İlk durağımız Başbakanlık'tı. Başbakan ile görüşmek istediğimizi ve bu konuda ısrarcı olduğumuzu belirttik. Ancak, Sn Başbakan'ın yoğun programı ve Bursa'da olması nedeniyle görüşme gerçekleştiremedik. Beklemek istedik, ancak Başbakanlık yetkililerinden beklemediğimiz tepki aldık ve sorun yaşadık, hem de 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde...
Sonrasında Bimer yetkilisiyle görüştük, taleplerimizi tüm bakanlıklara iletmelerini sağladık...
İkinci adresimiz Cumhurbaşkanlığı idi. Sn Cumhurbaşkanının yoğun programı nedeniyle görüşme gerçekleştiremedik. Cumhurbaşkanlığı yetkilileri ile görüştük. 'Sözlerimizin arkasındayız, daha önce bildirdiğiniz talepleriniz gerçekleşmezse dilediğinizi yapabilirsiniz. Ancak konu ile ilgili süreç uzun sürüyor, biraz daha zamana ihtiyacımız var. Konu gündemimizde, verdiğimiz sözü tutacağız.' dediler... Bugün Ankaradayım, gelişmeler oldukça bilgilendireceğim"
Murat Kıvanç"

Yapılan açıklamaların videolarını izleyebilirsiniz.
https://www.facebook.com/video.php?v=10152417554881954&set=vb.552461953&type=2&theater

Kurumlarla görüşmeye devam edecekler ancak katılım az olmasından şikayet ediyorlar ve birlik,beraberlik, destek çağrısı yapıyorlar.

Ne dinleyen var ne sayan her şeyi sözde yazıda kalıyor işlerine geldiği gibi getiriyorlar yasaları işlerine göstermelik işler yapıp sırtlarını dönüyorlar.

ben ankara ya gelmeyi çok isterim işlerimden, hastene tedavi oluyorum ondan dolayı gelemiyorum engelli arkadaşlarımı yanında olmak beraber omuz omuz yüremeyi isterim onların yanında olabilmek isterim sesimizi sonuna kadar duyurmayı bende isterim ama burdan yardım etecek bişey varsa yapalım
KELEBEK hanım

Evettttt beklediğimiz müjdeyi aldık neymi ???? 3 ün 1 ri ni aldık sağ olsunlar iyi kutladılar ve o yalaka dernek başkanlarıda sağ olsun hakkımızı iyi savundular isteklerimizi söylediler

Vermeyin ozaman oyunuzu ben oy vermedim vermemde dolayısıyla bunlardan bi beklentimte yok hırsızdan ne olabilirki

Ne Güzel Engelli Oluşumuzu Kutladık Degilmi Arkadaşlar Herkez Birbirinin Gününü Kutladı İyiki Sakat Olmuşuz Gibi Tüzlerce Arkadaşımız Kan Aglıyor Maaşları Kesilmiş ...Kesilecek Diye İş Bulamayan Yüzlerce Engelli Dostlarımız Perişan Durumda Neyimizi Kutladık Arkadaşlar ....Sadece Sakat Oluşumuzu....

Üst Alt