Organizasyonun Tanımı: 3. ULUSLARARASI DR. TRAWİNSKİ TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI
Organizasyonun sahibi: TESYEV & Bedensel Engelliler Spor Federasyonu
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): OturanBoğa & CinCin
Organizasyon Tarihi: 29 Mayıs 2005 Pazar
Organizasyon saati: 12:00 - 16:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Ahmet Cömert Spor Salonu: Olimpiyat Evi Yanı Ataköy 4. Kısım Sonu - Ataköy / İSTANBUL
Diğer açıklamalar:
Not: Eğer katılımcı sayısı 30-40 kişi olursa, Kadıköy'den servis kalkacak ve E-5 güzergahı boyunca yol üstünden toplaya toplaya etkinlik alanına varacak. Bunu göz önünde bulundurarak, eğer servis kullanmak isterseniz, servise nereden binmek istediğinizi belirtin lütfen. Olası servis güzergahı: Kadıköy, Alisamiyen Stadı karşısı (Mecidiyeköy), Merter, İncirli, Kadir Has önü (Bahçelievler), Olimpiyat Evi.
1- OturanBoğa + 1 refakatçi (Servis istemiyorum)
3- CinCin (Servis istiyorum - Kadıköy)
4- Yeditepe + 1 (Servis istemiyorum)
6- Mesuti + 1 (Servis istiyorum - Mecidiyeköy)
8- sevinç
9- Çiğdem Yüksel + 4 (servis istemiyırum)
14- ayşegül özder
15- gülcan1983 + 1 (Servis Kadıköy)
17- TIRTIL
18- Canon 766 (Servis istemiyorum)
19-
Organizasyonun sahibi: TESYEV & Bedensel Engelliler Spor Federasyonu
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): OturanBoğa & CinCin
Organizasyon Tarihi: 29 Mayıs 2005 Pazar
Organizasyon saati: 12:00 - 16:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: Ahmet Cömert Spor Salonu: Olimpiyat Evi Yanı Ataköy 4. Kısım Sonu - Ataköy / İSTANBUL
Diğer açıklamalar:
Katılımcılar:Yavuz Kocaömer (yako)' Alıntı:3. Uluslararası Dr. Trawinski Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası final günü sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.
Giriş ücretsiz olup 29 Mayıs final günü seyirciler arasında yapılacak çekilişte sürpriz hediyeler dağıtılacaktır.
Final Günü Turnuva Programı
09.00-10.30: 5. ve 6. Maçı
10.45-12.15: 3. ve 4. Maçı
12.30-14.00: 1. ve 2. Maçı
14.15- 15.15: Ödül Töreni
Not: Eğer katılımcı sayısı 30-40 kişi olursa, Kadıköy'den servis kalkacak ve E-5 güzergahı boyunca yol üstünden toplaya toplaya etkinlik alanına varacak. Bunu göz önünde bulundurarak, eğer servis kullanmak isterseniz, servise nereden binmek istediğinizi belirtin lütfen. Olası servis güzergahı: Kadıköy, Alisamiyen Stadı karşısı (Mecidiyeköy), Merter, İncirli, Kadir Has önü (Bahçelievler), Olimpiyat Evi.
1- OturanBoğa + 1 refakatçi (Servis istemiyorum)
3- CinCin (Servis istiyorum - Kadıköy)
4- Yeditepe + 1 (Servis istemiyorum)
6- Mesuti + 1 (Servis istiyorum - Mecidiyeköy)
8- sevinç
9- Çiğdem Yüksel + 4 (servis istemiyırum)
14- ayşegül özder
15- gülcan1983 + 1 (Servis Kadıköy)
17- TIRTIL
18- Canon 766 (Servis istemiyorum)
19-